Beschrijving

Vertaald door

Erbjuder fri frakt vid köp av 5 eller fler produkter vid samma beställning.

Skick
Alla filmer ska ha svensk textning om inget annat anges i annonsen, fråga gärna om det är otydligt. DVD-filmerna är kollade för piratkopior, större repor och skador på förpackningen. Dock är de i begagnat skick och spår av användning kan förekomma som små ytliga repor. Fråga gärna innan köp om du vill veta mer exakt skick på din beställning. Du har alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.


Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas med Postnord eller DHL. Paketet skickas alltid spårbart. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor. Vid köp av 5 st produkter eller mer står vi för fraktkostnaden. Fri frakt alltså!

Avhämtning
Avhämtning sker på plats i Göteborg efter överenskommelse. Betalning sker
innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Item nr. 645 755 753

Aantal keer bekeken 13

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

En himla många program - Hela TV-serien! (inplastad)

Prijs

SEK 195

Bokeriet

Göteborg, Zweden

Bedrijf

4 beoordelingen

Lees recensies