Beschrijving

Vertaald door

Stabil och praktisk väska för stylister, frisörer eller egna företagare i hälsa / skönhetsbranschen som behöver alltid ha sin "verktyg" till hands. Väskan är gjord av konstläder i mahognyfärg med två lås med nyckel.
Väska har spegel, några bandfack och utdragbar hylla som gör det lättare att organisera och transportera smink, hårprodukter och verktyg.
Passar utmärkt även som prym exklusivt syskrin/väska.
Material: Konstläder
Färg: Utvändigt vinröd. Invändigt i randig tyg.
Mått: 30 x 22 x 20 cm
OBS: Säljs utan produkter.

Objekt är obegagnat och säljs i befintligt skick. Titta noga på bilden och ställ gärna frågor om du är osäker på skick eller annat. Visst bruks- och åldersslitage såsom mindre märken och liknande förekommer.

Jag lovar att packa omsorgsfullt och skickar vanligtvis varan med det billigaste fraktalternativet. Observera att mitt ansvar för paketet upphör efter inlämning, och jag kan dessvärre inte ansvara för transportföretagets hantering.
För att minska miljöpåverkan använder jag återvunna kartonger och förpackningsmaterial, vilket också håller nere fraktkostnaderna för dig. Du betalar endast för transportkostnaden, medan jag står för kartong och packning.

241008

Item nr. 647 646 027

Aantal keer bekeken 77

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Stor och funktionell makeupväska, sminkväska, stylistväska

Stopt 21 okt 20:06

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 179

K-E

Valbo, Zweden

5.0

K-E

Geverifieerd

Top verkoper

450 beoordelingen

Lees recensies