Beschrijving

Vertaald door

En ægte vintage Egmond Lucky 7 fra 1961 med naturlig patina sælges grundet oprydning i instrumenterne.

Guitaren har set dage, hvor den var mere shiny, duftede af resin og man var bange for at ridse den hvis man rørte ved den. De dage er til gengæld ovre (og HELDIGVIS, ifølge nogle).
Guitaren viser tegn på brug, der kommer med en god historie opbygget igennem dens 64 års levetid. Det er lige præcis to gange min alder.

Den dufter nu af godt, gammelt og tørt træ - på den god måde. Hvis du er én der godt kan lide en guitar med personlighed, som er justeret til maksimal spilbarhed indenfor grænserne for guitarens konstruktion, så er dette noget for dig. Eller for den person du elsker.

Halsen er lige, action er acceptabel og meget spilbar, der medfølger den originale hvide slagplade som nemt kan tages af og guitaren har lige fået nye strenge, olie på gribebræt og en god omgang intonering.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi og prøve guitaren, jeg giver gerne en kop kaffe imens (har kun instant kaffe desværre, men det er tanken der tæller tænker jeg).

Hvis man ønsker det kan man justere på skruen ved halsen for at få bedre/lavere action på de lavere frets, på bekostning af fretbuzz når man spiller over d. 12. fret; så der er rigeligt med muligheder. Klar til overtagelse og en fornøjelse at spille på. Plus at den ser godt ud som pynt når den ikke er i brug.

Se billeder for at få en idé om standen.
Jeg er også interesseret i en eventuel byttehandel, om det er en anden guitar eller noget spændende teknologi. Jeg kunne godt tænke mig en bluetooth højttaler.

Tags: guitar, jazzguitar, akustisk
Bytte: højttaler, JBL Boombox, JBL Charge, elguitar, soundboks, western.

Item nr. 643 098 038

Aantal keer bekeken 96

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 30 sep 20:57

Egmond Lucky 7 1961 Guitar

Prijs

SEK 2 660