Beschrijving

Vertaald door

Meaco MeacoDry Arete® 2 12L HEPA H13 luftavfuktare och renare, med Meaco Wi-Fi-app, intelligent fuktighetsläge, låg energiförbrukning, 5 års garanti.

2-i-1 luftavfuktare och luftrenare - MeacoDry Arete Two kontrollerar fukt genom att ta bort upp till 12 L vatten per dag, vilket förhindrar fukt, mögel och kondens. Den förbättrar också inomhusluftkvaliteten genom sitt reningssystem, vilket garanterar en frisk och ren luft. Den är utrustad med ett HEPA H13-filter och fångar upp 99,95 % av nanopartiklarna, inklusive damm, ilska, pollen och andra allergener.

SMART FUNKTIONER - Hantera fuktigheten i ditt hem med Meaco app eller via röststyrning med Alexa, Google och Siri. Ställ in en målfuktighetsnivå och avfuktaren justeras automatiskt för att nå den, stängs av när den nås och slås på endast om dess sensorer upptäcker ökad luftfuktighet. Arete Two erbjuder en unik display som visar förhållandet mellan aktuell fuktighet och målfuktighet.

Energibesparing - Denna 12 liters avfuktare är utformad för att vara energibesparande, med optimerad förbrukning som gör den både kostnadseffektiv och praktisk för daglig användning. Perfekt för att förhindra kondens, mögel, fukt och torkning av tvätt i medelstora hus, garage, båt eller husvagn.

Tyst - Resultatet av 5 års utveckling är MeacoDry Arete Two 12L avfuktare är tystaste och mest energieffektiva modell hittills. Med ett lågt ljud på endast 35 dB är den dubbelt så tyst som industristandarden. Ett dedikerat nattläge gör Arete ännu mer diskret genom att minimera buller och dämpa skärmens ljus, vilket garanterar dig en lugn natts sömn.

Lösning för torkning av tvätten inomhus. Placera enheten nära den våta tvätten, slå på tvättläget och öppna gallret. Den fungerar i sex timmar för att torka tvätten, stängs sedan av automatiskt för att spara energi.

Arete 2 täcks av en lugnande 5-årig garanti från Meaco.

Item nr. 648 832 263

Aantal keer bekeken 38

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Helt ny! Meaco MeacoDry Arete® Two 12L HEPA H13 avfuktare och luftrenare

Stopt 25 okt 04:07

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 2 999

Bashir88

Söderåkra, Zweden

4.9

Geverifieerd

77 beoordelingen

Lees recensies