Beschrijving

Vertaald door

Den första bilden är illustrativ!
Skick: Lite använd, fungerar!

Butikspris: 450 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

Varumärke homeasy
Wattal 800 watts
Kapacitet 110 Milliliter
Tillverkare homeasy

5-i-1 multifunktionell ångare --- strykning, desinfektion, fuktning, rynkor och dammborttagning. Den fungerar försiktigt på även de mest känsliga tygerna och är lämpliga för alla tyger för att döda bakterier och enkelt ta bort lukt. Du kan fräscha upp många föremål och är inte bara begränsade till kläder. Perfekt för ångrengöring för mattor, gardiner, sängkläder, kuddar, soffa, barnleksak och mer. Systemet innehåller perfekt luddborttagare plus uppdateringsborste gör den till en mångsidig maskin.
Snabb värme och kraftfull energi – tack vare dess ergonomiska munstycke och snabba uppvärmningsteknologi garanterar denna handhållna ångkokare snabba ångprestanda på mindre än 35 sekunder. Mindre väntan, mer tid njuter av livet. 110 ml vattentank med 800 W laddad effekt ger upp till 20 minuter kontinuerlig ångning, du behöver inte fylla på vatten ofta. Att stryka dina kläder på en gång.
Att ge dig en skrikande elegans --- Har du problem med att ta bort rynkor från dina kläder eller andra föremål som ditt hems möbelföremål? Homeasy Handhållna kläder ångkokare är den perfekta hjälpen eftersom den effektivt tar bort rynkor med 45 % mer ångeffekt per minut (jämfört med en liknande konkurrenskraftig ångkokar). Det 7-hålsmunstycket och det breda ångutloppet tränger igenom ångan i mer tygområde noggrant. Ångflödet kommer ut kraftfullt och jämnt för att ta bort de tuffaste rynkorna.
Fungerar i alla vinklar var som helst --- homeasy portable tygångkokare handhållna med 1. 9 m extra lång sladd för bekväm ångning oavsett hemma eller på resan. Den fungerar bra i alla vinklar, även upp och ner. Inga läckor eller vattenspottning. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den till en perfekt resekompanjon även för att bära med bagage. Titta inte mer på rostiga och ineffektiva lånade strykjärn på dina resmål. Få en klädångare för att göra livet och arbeta enklare.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.

När du köper varor av oss bekräftar och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundtjänst är mellan måndag - fredag
Vi svarar på alla meddelanden så fort vi kan.

Item nr. 644 999 952

Aantal keer bekeken 52

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 1 okt 21:58

FYND! Homeasy, Kompakt handhållet ångstrykjärn!

Leidend bod

|

SEK 2

Eindigt in

BidBayAB

STOCKHOLM, Zweden

4.8

BidBayAB

Bedrijf

Top verkoper

207 beoordelingen

Lees recensies