Beschrijving

Vertaald door

VARNING FÖR JÖNSSONLIGAN:

Kriminalgeniet Charles-Ingvar Jönsson, "Sickan" kallad, har en genial plan som gäller ett kassaskåp av märket Franz Jaeger. Men kuppen går snett, polisen kommer och "Sickan" åker in.

Vid frigivningen dyker Vanheden och Rocky upp utanför fängelseporten för att hämta "Sickan". Men den här gången har han redan blivit hämtad - av finanskungen Wall-Enberg, som vill ha ett "skåp" öppnat i Schweiz....

En sanslöst rolig kriminalfars med Gösta Ekman i sin paradroll som "Sickan", en av brottshistoriens skarpaste hjärnor.

JÖNSSONLIGAN & DYNAMITHARRY:

Mästerhjärnan "Sickan" har i vanlig ordning en plan för den perfekta kuppen. "Sickan", Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar Jönssonligan Dynamit-Harry, som är mer eller mindre en vandrande bomb. Men hans kunskaper om dynamit är något föråldrade, vilket Jönssonligan snart blir varse om...

Jönssonligan är inte de enda som är ute efter Wall-Enberg. Polisen är på krigsstigen, och en äregirig kommissarie vill kröna sin karriär med Wall-Enbergs skalp. Vem hinner först?

JÖNSSONLIGAN FÅR GULDFEBER:

"Sickan" rättar till flugan och kliver ut genom fängelseportarna. Som vanligt står Vanheden och Harry utanför och väntar. Och "Sickan" har inte slösat bort tiden i fängelset. I ett paket under armen ligger ännu en genial plan. Jönssonligan ska stjäla ett datachips, som innehåller försvarshemligheter. Men de har konkurrens av sin gamla fiende, de snabba klippens Wall-Enberg. Han har ett erbjudande från en tysk affärsman, som betalar 55 miljoner kronor i guld och diamanter för hemligheterna.

Det blir en lång och invecklad kamp om "tjippet", där det krävs att "Sickan" använder all sin skarpsinnighet...

SE BILD

Item nr. 599 060 605

Aantal keer bekeken 388

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

JÖNSSONLIGAN X 3 (VARNING FÖR JÖNSSONLIGAN+JÖNSSONLIGA & DYNAMITHARRY+JÖNSSONLIG

Prijs

SEK 60

Trollet 74

Katrineholm, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

5 746 beoordelingen

Lees recensies