Beschrijving

Vertaald door

FAMILJEN MACAHAN är historien om den vite mannens erövring av den amerikanska vilda västern, som vi får följa genom familjen Macahans tappra kamp om överlevnad.

Det är berättelsen om bergsfolket som begav sig västerut för att utforska världen bakom nästa flodkrök, om pälsjägarna som nästan utrotade buffelhjordarna, om guldgrävarnas sökande efter El Dorado, om bönderna som blev rika godsägare och om de enkla människor som var på flykt. Det är också en berättelse om de amerikanska indianerna. Modiga och orädda, men hopplöst underlägsna i antal, blev dessa naturfolk de slutgiltiga förlorarna i striden om landet i väster.

Denna tredje DVD-box innehåller den 8 timmar långa fortsättningen på berättelsen om Amerikas historia, uppdelad på fem långfilmslånga episoder fyllda av spänning, romantik och äventyr. Berättelsen kretsar kring en familj som beger sig västerut genom farliga och outforskade marker efter det amerikanska inbördeskrigets slut.

Episod 1: Robbers Roost
Molly och Jessies åkvagn havererar när de är på väg hem, och en chockad Jessie beger sig ut på ökenvandring. Efter att ha räddats av Josh och Laura tar Molly hjälp av Deek för att hitta Jessie. Zeb och Luke är ovetande om att Tap har ihop det med ett gäng banditer och låter honom följa med som kock på deras resa till indianreservatet. Jessie hittas av Navajo-indianen Teel-O. Deek hyser starka känslor för Molly, men hon avfärdar honom gång på gång...

Episod 2: Gold
Luke räddar domare Rensen undan indianerna, och den lättade domaren visar sin tacksamhet genom att försöka få honom benådad.

Episod 3: Brothers
Otter Belt hotar att avslöja Taps samröre med rövarpacket för Zeb, vilket slutar med att Tap dödar honom. Deek mutar en markförvaltare för att komma över Macahans mark och guldet i dess flodkrök. Josh kommer till Las Mesas för att hjälpa Luke, men blir förälskad i Doreen på kuppen. Stillman anlitar Francis, Doreens chef, för att få Luke dömd. Tap berättar sin mörka hemlighet för Zeb och hamnar i en blodig revolverduell.

Episod 4: Cattle Drive
Frank Grayson fabricerar falska bevis på att Luke varit med i det laglösa gänget, och när rättegången mot Luke börjar ser det illa ut. Dessutom hittas domare Rensen död.

Episod 5: Deek
Doreen berättar om Francis och Stillman för Zeb och Josh blir angripen av Stillman och hans mannar. Molly har fullt upp med att försvara sig mot Deek.

GÄSTSKÅDESPELARE: Lloyd Bridges; Mel Ferrer; Christopher Lee; Burgess Meredith; Vera Miles; Ricardo Montalban och William Shatner.

Denna Dvd Box har Svensk Textning
SE BILD

Item nr. 636 757 266

Aantal keer bekeken 31

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

FAMILJEN MACAHAN BOX 3(JAMES ARNESS.BRUCE BOXLEITNER) 5-DISC DVD

Prijs

SEK 149

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

20 915 beoordelingen

Lees recensies