Beschrijving

Vertaald door

Säljer en smart dörrlås från Nimly, Touch Pro. Den har en pekskärm och kan låsas upp med fingeravtryck, kod, tagg eller app. Den är enkel att installera och har många funktioner, inklusive automatisk låsning, larm och fjärrstyrning. Den är också vattentät och dammtät.

Lås upp din ytterdörr med fingeravtryck, kod, nyckelbricka eller nödnyckel. Den har en stilren design och en enkel installation samt en mekanisk nödnyckel för extra trygghet.

Ge barnen varsin nyckelbricka så att de enkelt kommer in efter skolan. Skulle en nyckelbricka försvinna kan den enkelt raderas så ingen obehörig kan använda den. Det finns en rad andra fuktioner med detta lås. Välj mellan automatisk låsning och möjlighet till öppet läge. Med kamouflagefunktionen aktiverad kan du kamouflera din kod för andra genom att ange falska siffror både före och efter din kod.

Med en Gateway och Modul kan du även administrera låset från telefonen och fjärrstyra via Zigbee 3.0. Du kan alltid lämna ditt hem på ett säkert sätt, med dörrlåsets EasyExit-funktion. Du behöver inte använda vred, knapp eller kod för att öppna dörren från insidan. Denna funktion säkerställer att innerdörrens handtag alltid går att öppna mekaniskt och är särskilt viktig vid eventuell utrymning. Kompatibel både på vänster och högergångsdörrar.

Installationen av Nimly touch är enkel. Låset är kompatibelt med både höger- och vänstergångsdörrar med urtag enligt skandinavisk design.

Låset är godkänt enligt SSF 3522, Låsklass 2A och CE-godkänt.

Helt oöppnad, nypris 3995 kr

Item nr. 648 714 669

Aantal keer bekeken 83

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Nimly Touch Pro Smart Door Lock, lås med fingeravtrycksläsare!

Stopt 30 okt 22:44

Leidend bod

SEK 2 130

Solstolen22

Täby, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

272 beoordelingen

Lees recensies