Beschrijving

Vertaald door

Samsung Odyssey CHG90 – 49-tums Super Ultra-Wide QLED Monitor för Gaming och Produktivitet!

Nypris:15000
Pris på internet 2024 (som jag sett): 11000
till 13000

Observera:
Den enda mindre anmärkningen är att menyknappen under skärmen ibland kan reagera felaktigt. Detta påverkar inte skärmens övergripande funktionalitet och kan troligen åtgärdas med en firmware uppdatering.

Även locket på stödbenet och bakom skärmen är borta, dessa lock fungerar mest som kabelhanteringen.
Jag ska försöka leta rätt på dem innan du som köpare får skärmen.

Pga att jag inte kan garantera att skärmen kommer fram till dig som köpare utan några skador och för att den är relativt tung, så har jag bestämt mig för att skärmen endast kommer finnas tillgänglig för upphämtning eller att jag levererar den för en avgift (avgiften beror på avstånd).
Upphämtning eller leverans sker efter att betalning mottagits

Skärmen har inga ytliga skador som jag sett och du köper den i befintligt skick.

Jag har även valt att slänga in en stödarm som jag köpte för cirka 1 år sedan som då kostade 1000kr, denna får du på köpet.

Varken låda eller kvitto finns kvar.

Finns det andra frågor så vänligen fråga, jag ska försöka svara på bästa sätt möjligen.

Följande text är genererad med ai så ta säljarpitchen med en nypa salt :)
All info stämmer dock!

Jag säljer nu min Samsung Odyssey CHG90, en banbrytande 49-tums ultrabred skärm med en hisnande 32:9-aspekt. Denna monitor är perfekt för dig som kräver maximal yta för multitasking eller en omslutande spelupplevelse. Oavsett om du är gamer, content creator eller arbetar med komplex multitasking, ger denna skärm oöverträffad prestanda och kvalitet!

Nyckelfunktioner:

49-tums super ultra-wide skärm (32:9): Med en upplösning på 3840 x 1080, motsvarar skärmen två 27-tumsskärmar sida vid sida, utan störande kanter eller ram. Perfekt för de som vill ha allt på en enda skärm och vill slippa flera skärmar på skrivbordet.

Curved 1800R skärm: Den böjda designen ger en mer omslutande upplevelse, oavsett om du spelar, ser på film eller arbetar. Denna kurvatur efterliknar ögats naturliga form och ger en djupare och mer immersiv upplevelse.

Quantum Dot-teknik och HDR-support: Skärmen har Samsung QLED-teknik med Quantum Dot, vilket innebär att den återger livfulla och naturliga färger med ett bredare färgspektrum, särskilt i de röda och gröna nyanserna. Dessutom stöder den HDR (High Dynamic Range) med DisplayHDR 600, som erbjuder större kontrast och djupare svärta, vilket gör att du ser fler detaljer i både ljusa och mörka scener.

1 ms responstid och 144 Hz uppdateringsfrekvens: Med en extremt snabb svarstid på 1 ms (MPRT) och en uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz är denna skärm idealisk för gaming, även i snabba spel där snabb reaktion är avgörande. Du kan även växla mellan 60 Hz och 120 Hz vid behov.

AMD FreeSync 2: Skärmen är utrustad med AMD FreeSync 2-teknik, vilket ger en jämn och tårfri grafik även i spel med hög bildfrekvens.

Multitasking och Anslutningsmöjligheter:

Picture-by-Picture (PBP): Möjligheten att visa innehåll från två olika enheter samtidigt på skärmen, vilket gör den perfekt för multitasking – till exempel om du vill köra en dator och en spelkonsol på samma skärm.

Inbyggd USB-C med snabbladdning: Den inbyggda USB-C-porten erbjuder snabb laddning av din smartphone eller andra USB-C-enheter direkt via skärmen.

Flera anslutningsmöjligheter: Skärmen har ett brett utbud av anslutningar, inklusive 2 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort 1.4, 1 x Mini DisplayPort och 2 x USB 3.0. Detta gör det enkelt att ansluta flera enheter, som datorer, konsoler eller externa lagringsenheter, samtidigt.

Design och Ergonomi:

VESA-kompatibel och inbyggd kabelhantering: Skärmen är VESA-kompatibel (100x100), vilket gör den enkel att montera på väggen eller medföljande skärmarmsstativ. Den inbyggda kabelhanteringen hjälper dig att hålla skrivbordet snyggt och organiserat.

Arena Lighting och Game OSD: Skärmen har ett stilrent, spelinspirerat gränssnitt för snabb åtkomst till inställningar och justeringar, samt en bakgrundsbelysning som förstärker spelupplevelsen med dynamiska ljuseffekter..

Item nr. 646 402 071

Aantal keer bekeken 131

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 31 okt 07:25

Samsung Odyssey CHG90 – 49-tums Super Ultra-Wide QLED Monitor

Prijs

SEK 6 500