Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Experter på daglig noggrann vägning!

Letar du efter en omedelbar och exakt vägningslösning? Välj vår digitala paketgolvvåg, som kommer med en mängd funktioner för att göra vägningen snabb och enkel. Den har en noggrannhet på 2 gram, vilket gör den till det perfekta valet för dig.

Funktioner och detaljer:

- Noggrannhet du kan lita på: Är du redo att ta exakta mätningar? Våra digitala fraktvågar har ett brett viktområde från 0,02 lb (10 g) till 110 lb (50 kg) med en noggrannhet på upp till 2 g.

- Vikbar LCD-skärm: Vår postvåg är mycket enkel att använda. Tryck bara på en knapp för att börja väga. Den har en vikbar HD LCD-skärm. Du får alltid tydliga avläsningar. Att växla mellan måttenheter är enkelt, med alternativ som kg, lb, lb:oz och g. Själva vågen mäter 10'' x 10'', vilket gör den perfekt för alla dina postbehov.

-AC/DC-strömförsörjning: Vår paketvåg har en strömadapter och uppladdningsbart batteri för optimal effektivitet. Detta dubbla strömförsörjningssystem säkerställer att du kan fortsätta använda vågen även under strömavbrott. Dessutom kan du ställa in den för att vara på i 1, 3 eller 5 minuter när du använder likström.

-Tara och håll-funktion: Vägningsuppgifter blir en bris med denna lådvåg. Den ger exakta mått och tarafunktionen gör vägningen bekvämare. Tryck bara på hållknappen för att hålla och spela in korrekta siffror. Denna våg är perfekt för fristående användning.

- Hållbar: Denna paketvåg är gjord av robust ABS-plast och kommer inte att skeva eller rosta. Det är en multifunktionell våg som kan användas i olika miljöer som industrier, expressföretag, marknader och till och med hem.

Produktspecifikationer:

Viktområde: 10g- 50kg/0,02-110 lbs

Noggrannhet: 2g

Enhet: kg/lb/lb: oz/g

Artikelmaterial: ABS

Produktstorlek: som visas på bilden

Här är några svar på dina frågor:

F: Kommer expressleveransskalan att gå sönder efter att ha använts under en kort tid?
S: Vår expressleveransvåg har en överviktslarmfunktion för att påminna dig om att använda den säkert och vetenskapligt.

F: Är vägningen korrekt?
S: Noggrannheten på denna våg är 2g, vilket säkerställer att du väger exakt.

Item nr. 642 317 996

Aantal keer bekeken 102

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

50 kg kapacitet 2g precision digital postvåg med timer, 90° vikbar LCD-skärm

Prijs

SEK 795

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

218 beoordelingen

Lees recensies