Beschrijving

Vertaald door

Hej,
Säljer här fem leksakskataloger,två av dem suttit som bilaga i Kalle Anka nr 39 1990 och i Kalle Anka nr 44 1990.LEKSOMMAR från WIGA,är från 1983,denna har bla SINDY med ekipage på bild.Två legokataloger,1988 0ch 1990,dessa har oxå suttit i varsin Kalle-tidning.Legokatalogerna och Wiga,sitter ihop och behöver EJ häftas,Playmix och DEN STORA LEKSAKSFESTEN behöver fästas med klammer,eftersom de suttit fast med Kalle-tidningens häftklammer,innan vi tog ut dem.Alla kataloger i helt,läst fräscht skick.
Övrig beskrivning, se bilder.

Frågor? Maila oss INNAN bud,vi svarar gärna, så gott vi kan!

Betalning sker till Tradera senast tre dagar efter avslutad auktion.
Vi skickar inget innan pengarna syns på kontot!!!!. Sedan tar det kanske ytterligare 1-3 dagar innan vi får iväg varan beroende på vardag/helg/hur vi jobbar.

NOTERA också att vi INTE betalar tillbaka pengar om brev inte kommer fram med Postnord,det är INTE vårt ansvar,vi är INTE ansvariga för Postens slarv,INGA UNDANTAG GES.Vill ev. köpare vara absolut säker på att få sitt brev/få pengar tillbaka för borttappat brev, så får ev. köpare betala extra för spårbart brev med Postnord eller få sin vara skickad med Schenker,som också är spårbart,det är den enda garantin som gäller. Det har inte hänt ofta att brev kommer bort med Posten men det har hänt/händer och vi är också TRÖTTA på att svara köpare på varför deras brev är försenat.Förseningar med Posten händer nuförtiden eftersom Posten har utökat sin leveranstid från allt mellan 1-4 dagar för ett vanligt brev,frågor härom ställes till Posten.

Köparen står för frakten om 55:- med Posten.
OBS!! VI HAR AUTOMATISKT VINNARMAIL FRÅN TRADERA!!!
(OBS! Byers outside Sweden, please note there will bee another shippingcost,to other countries then Sweden.

Lycka till!

Item nr. 645 063 534

Aantal keer bekeken 63

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 25 sep 10:44

5 st äldre LEKSAKSKATALOGER,My Little Pony/Transformers/LEGO/Barbie mm 80-90 tal

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 55

Eindigt in

micwes

Malmö, Zweden

5.0

micwes

Geverifieerd

Top verkoper

3 791 beoordelingen

Lees recensies