Beschrijving

Vertaald door

Säljer min påbörjade samling från engelska Scarlet & Violet - 151 setet.

Alla korten är dragna av mig och har förvarats i sleeve och binder enligt bilderna. Se bilderna för att se vilka kort som ingår. Setet är 77% komplett enligt Pokellector appen och detta är perfekt för den som vill få en riktigt bra start på setet.

Endast 12 st av alla 165 kort saknas i grundsetet och jag har satt in holo energy kort i dessa luckor i bindern. Även energy korten medföljer såklart. I grundsetet är det blandat med vanliga kort och reverse holos utöver holo rares och EX korten (se bilderna).

8 secret rares (varav Charizard EX, Blastoise EX och Erika's Invitation är bland de mest eftertraktade korten i setet) samt 3 Promo kort ingår och kan ses på näst sista och sista bilden.

Bindern ingår ej. Skickas väl emballerat och i detta fall endast som spårbart. Secret rare korten skickas i toploader. Jag har inte synat kortens skick på mikroskopisk nivå då jag själv inteskickar in moderna kort för gradering men för kännedom så har jag kunnat se någon mindre indent på Charizard ex baksida så det är inte gem mint. Med det sagt så är det väldigt fint på framsidan och är bra centrerat så det passar perfekt i binder.

Tar ej ansvar för postföretagens hantering efter postning. Filmar alltid allt som skickas som icke spårbart. Detta för både säljare och köpares trygghet. Kontakta mig via meddelande funktionen om du önskar se filmklippet.

Item nr. 645 843 643

Aantal keer bekeken 108

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 2 okt 20:07

Scarlet & Violet 151 Pokemon kort samling.

Leidend bod

|

SEK 1 318

Eindigt in

VonGrefven

Torsby, Zweden

5.0

VonGrefven

Geverifieerd

Top verkoper

320 beoordelingen

Lees recensies