Beschrijving

Vertaald door

Innehåll:

  • 1 Ultra Pro: Pokémon Twilight Masquerade 9-Pocket Portfolio

Produktbeskrivning:

Låt dina Pokémon-kort skina ikapp med stjärnorna i denna förtrollande Twilight Masquerade 9-fickspärm! Med sin eleganta design och rymliga förvaring är detta den perfekta lösningen för att organisera och skydda din värdefulla kortsamling.

Varför välja Pokémon Twilight Masquerade Portfolio?

  • Förtrollande design: Den vackra Twilight Masquerade-illustrationen på framsidan fångar den magiska atmosfären i Pokémon-världen och gör din pärm till ett riktigt blickfång.
  • Generös förvaring: Med plats för upp till 126 kort i enkelfickor eller hela 252 kort i dubbelfickor, kan du enkelt samla alla dina favoritkort på ett ställe.
  • Skydd i toppklass: Tillverkad av arkivsäkert, syrafria material som skyddar dina kort från skador och bevarar deras värde.
  • Enkel översikt: 9 fickor per sida gör det enkelt att bläddra bland dina kort och hitta just det du söker.
  • Högkvalitativ konstruktion: Den slitstarka pärmen är byggd för att hålla och kommer att skydda dina kort under många år framöver.
  • Perfekt för alla samlare: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren samlare, är denna pärm ett måste för alla som älskar Pokémon.

Låt dina Pokémon-kort få den kungliga behandling de förtjänar! Beställ Ultra Pro Pokémon Twilight Masquerade 9-Pocket Portfolio idag!

Item nr. 638 875 522

Aantal keer bekeken 92

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Ultra Pro: Pokémon Twilight Masquerade 9-Pocket Portfolio

Prijs

SEK 197

Hobbykort

Varberg, Zweden

4.9

Hobbykort

Bedrijf

13 beoordelingen

Lees recensies