Beschrijving

Vertaald door

Innehåll:

  • 1 Ultra Pro Matte Sleeves Svart 100st (Standard)

Produktbeskrivning:

Ultra Pro Matte Sleeves Svart (100-pack, Standard) – Elegant skydd och överlägsen spelkänsla för dina kort

Ge dina värdefulla kort den behandling de förtjänar med Ultra Pro Matte Sleeves i elegant svart. Dessa högkvalitativa sleeves är inte bara snygga, de är också designade för att förbättra din spelupplevelse och skydda dina kort på bästa möjliga sätt.

Varför välja Ultra Pro Matte Sleeves i svart?

  • Matt finish för professionellt spel: Den matta ytan minskar irriterande bländning och ger en silkeslen känsla som gör det enkelt att blanda och hantera dina kort, även under långa spelsessioner.
  • Snygg och elegant design: Den svarta färgen ger ditt kortlek en sofistikerad och professionell look som utstrålar självsäkerhet och skicklighet.
  • Perfekt passform för standardstorlek: Sleevesen är skräddarsydda för att passa standardstora kort perfekt, inklusive Pokémon, Magic: The Gathering och många andra populära spel.
  • Skydd i världsklass: Tillverkade av slitstarkt, arkivsäkert material som skyddar dina kort mot repor, smuts och slitage, vilket säkerställer att de behåller sitt värde och utseende över tid.

Uppgradera din spelupplevelse och skydda din samling med Ultra Pro Matte Sleeves i svart – det självklara valet för kräsna spelare och samlare.

Item nr. 637 601 888

Aantal keer bekeken 101

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Ultra Pro Matte Sleeves Svart 100st (Standard)

Prijs

SEK 87

Hobbykort

Varberg, Zweden

4.9

Hobbykort

Bedrijf

13 beoordelingen

Lees recensies