Beschrijving

Vertaald door

Bloomburrow - Commander [EDH] Multiplayer Magic Deck: V1 - AnimatedArmy - 100 kort

Her finder du 1 stk Commander deck - til lavpris!

Ligesom ved tidligere Commander-udgivelser indeholder hvert deck 100 kort, og kan bruges direkte fra æsken af til at spille Commander!

Hvert Commander Deck indeholder desuden en Collector Booster Sample Pack med 2 kort i flotte udgaver som normalt findes i Collector Booster Packs!

Som altid holder vi Prerelease, Release og andre events når der kommer nye serier!
Vi spiller på tværs af alle vores butikker - til lavpris!
Klik her for at læse mere!

Særtræk ved serien:

  • Bloomburrow byder velkommen til en ny verden, hvor gigantiske Calamity Beasts truer med at bringe ødelæggelse, og modige dyrefolk kæmper side om side for at forsvare deres fredelige liv i Dalen! Denne verden er fyldt med sælsom magi - og planeswalkers, som rejser dertil, er selv forvandlet til dyrefolk!
  • Imagine: Courageous Critters er en serie af reprintede creatures og planeswalkers, der ikke optræder i Bloomburrow i historien, men som her kan findes i "Hvad nu hvis?"-udgaver! Disse er ofte stærke kort, og er ikke lovlige i Standard-formatet med dette optryk. De fleste af disse kort kan fås i booster packs, men nogle få er i stedet med i Commander Decks fra serien.
  • Offspring giver visse creatures mulighed for at tage deres børn med på arbejde! Når du kaster en spell med Offspring, har du mulighed for at betale en ekstra cost - hvis du gør, og væsenet rammer battlefield'et, får du også en kopi af væsenet som 1/1!
  • Gift giver visse spells mulighed for at blive stærkere, hvis du lover en modstander en specifik fordel, såsom at de trækker et kort eller at de får en creature token. Denne lovede effekt virker kun hvis din spell ikke bliver counteret - og i multiplayer giver det ekstra mulighed for at støtte en modstander som er bagud!
  • Forage er en særlig handling hvor du enten exiler 3 kort fra din graveyard eller sacrificer en Food token - en del kort i serien har evner, som kræver at du Forager.
  • Valiant er en type af evne på creatures - en Valiant-evne bliver triggered den første gang hver tur, hvor du targeter dit creature med din egen spell eller ability. Brug det til at få ekstra værdi ud af combat tricks!
  • Expend er et nyt keyword med betydningen "at bruge din fjerde totale mana, inden for den samme tur, på at kaste spells" - og serien har en del kort, primært i rød og grøn, som har ekstra effekter når du Expender! Husk at dette kun tæller mana brugt på spells (ikke abilities), og at du højst kan Expende 1 gang per tur.
  • Pawprint Seasons er en cycle af kort, der lader dig vælge effekter med en bestemt total pris i poteaftryk. Du kan vælge den samme effekt flere gange, eller du kan kombinere på tværs af flere forskellige effekter på samme kort.
  • Class Enchantments vender tilbage! Disse enchantments starter på level 1 med begrænset effekt, og du kan løbende betale for at en enchantment får ekstra levels og stærkere effekter.
  • Threshold vender også tilbage! Kort med Threshold har ekstra effekter så længe du har 7 eller flere kort i din graveyard. Pas på med at indsamle for meget forråd med Forage fra din graveyard - ellers kan du komme til at miste Threshold-effekter! Evner såsom Surveil er til gengæld gode til at tilføje ekstra kort til din graveyard for at tænde for Threshold-effekter.

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Item nr. 639 511 851

Aantal keer bekeken 251

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Bloomburrow - Commander [EDH] Multiplayer Magic Deck: V1 - Animated Army

SEK 696

Kelz0r

Holbæk, Denemarken

4.8

Kelz0r

Bedrijf

Top verkoper

632 beoordelingen

Lees recensies