Beschrijving

Vertaald door

Ett hopp för livet, av Wilhelm Agrell

Planet som försvann och affären som tystades ner. Ett hopp för livet är en berättelse om längtan och drömmar mitt i ett storpolitiskt och mänskligt drama under ett krig ingen vill kännas vid.

När Kerstin är ett år kommer hennes pappa inte hem. Det är fredagen den trettonde juni 1952 och ett tvåmotorigt svenskt propellerflygplan på hemligt spaningsuppdrag har försvunnit någonstans ute över Östersjön. Varken flygplanet eller dess besättning påträffas, alla efterforskningar förblir resultatlösa och all väntan är från början förgäves. I tomrummet finns inga svar, inte ens några frågor. Kerstin växer upp med sina egna fantasier om den okände man som ler mot henne från fotografiet på mammas byrå. För det officiella Sverige är besättningsmännen döda och hemligheterna begravda. Och alla glömmer, alla som kan. Men så, en septemberdag fyrtio år senare, ringer det på Kerstins dörr och långsamt rullas en ofattbar historia upp.

Wilhelm Agrell berättar kunnigt och gripande i denna roman om kalla kriget och om hur en händelse som endast är politik för vissa påverkar andras liv i flera generationer. Wilhelm Agrell är fredsforskare, samhällsdebattör och professor i underrättelseanalys. Han har skrivit flera uppmärksammade fackböcker och ungdomsböcker.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Det finns en namnteckning på försättsbladet.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 210/142 mm
Ryggbredd ca 23 mm
Vikt ca 420 gram
Sidantal 279
Författare Wilhelm Agrell
Förlag Damm förlag
Utgivningsår 2008
Språk svenska
ISBN 91-7351-307-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Item nr. 645 190 950

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 26 sep 18:05

Ett hopp för livet - En underrättelseroman av Wilhelm Agrell

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 75

Eindigt in

sthlmbiker

Stockholm, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

3 853 beoordelingen

Lees recensies