Beschrijving

Vertaald door

Ett antik, vacker docka med huvud/byst av porslin eller biskvi/keramik. Ögonen, hår och läppar är handmålade i glasyren. Dockan har halvarmar, stoppad kropp och byst/huvud av keramik. Det medföljer två ombyten kläder (bild fyra). Kläderna är vackra och fint stickade. Fast de ser nya ut, så är de äldre, men väl behållna. Dockan är gammal och i lekt skick skick. Porslinshuvudet har någon gång gått sönder och har en gammal lagning. Var vänlig se bilderna. Porslinsdockan är cirka 40 centimeter lång och tolv centimeter bred (över axlarna). Flickdockan är omärkt, såvitt jag har kunnat se, men det kan finnas någon märkning under, som jag inte har hittat. Den kommer i sin vita, omärkta originalask. Var vänlig se bilderna.

Obs, detta är en riktig auktion! Utropspris endast 95 kronor och inget reservationspris, utan du får denna vackra porslinsdocka för 95 kr om ingen annan bjuder högre! Jag packar i hård kartong med bubbelplast och tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller liknande. Schenkers porto för den här auktionen blir 59 kronor.

Betalning på Traderas sida t.ex. med PayPal, Bankgiro, Swish mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner. Titta gärna på mina andra auktioner.


(Sökord: porslinsdockor dockor docka )

Item nr. 647 113 523

Aantal keer bekeken 179

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Antik docka av porslin med två ombyten äldre kläder i original ask porslinsdocka

Stopt 20 okt 20:29

Leidend bod

SEK 100

finagrejer6

Södertälje, Zweden

5.0

finagrejer6

Geverifieerd

Top verkoper

606 beoordelingen

Lees recensies