Beschrijving

Vertaald door

Upplev mångsidighet och effektivitet med Vidvie 3-in-1 USB-kabel. Denna kabel är utrustad med en Lightning-kontakt och två Type-C-kontakter, vilket gör den perfekt för att ladda flera enheter samtidigt.

Egenskaper:

3-in-1 Design: Inbyggd Lightning och två Type-C kablar gör det enkelt att ladda olika enheter med en och samma kabel.Längd: Med en praktisk längd på 120 cm är kabeln perfekt för användning hemma, på kontoret eller när du är på språng.Snabb laddning: Stöder en maximal strömoutput på 3A för snabb och effektiv laddning av dina enheter.Hållbar konstruktion: Tillverkad av kvalitetsmaterial för långvarig användning och motståndskraft mot slitage.Vidvie 3-in-1 USB-kabel är det perfekta valet för dig som vill ha en praktisk och funktionell laddningslösning. Håll dina enheter laddade och redo för användning, oavsett var du befinner dig!

VIDVIE 3-i-1 datakabel med nylonflätad kabel. Kabeln har tre olika anslutningar: USB-C, Lightning och Micro-USB. Den är 120 cm lång och stöder dataöverföring och snabb laddning.

Item nr. 647 187 222

Aantal keer bekeken 16

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

VIDVIE 3-i-1 datakabel / laddningskabel

Stopt 6 nov 14:45

SEK 99

VIDVIE

Malmö, Zweden

4.9

VIDVIE

Geverifieerd

Top verkoper

122 beoordelingen

Lees recensies