Beschrijving

Vertaald door

Har nu bestämt mig för att sälja en av mina absoluta favorittelefoner, inte använt den på ett tag men behållt den då Jag tycker om den. Det är dåtidens (slutet 2019) Exklusiva telefån från Xiaomi. Den känns och ser bra ut, fungerar prima och bytte batteri på den kort innan Jag slutade använda den.

Den har en senare MIUI installerad än vad som fanns att ladda hem då Jag satte in den själv som var från ett annat land inom Europa som hade fått senare uppdateringar.Telefonen har även en fullt fungerande Voice-call recordingfunktion, inbakat i MIUI'n och är den bästa Jag någonsin använt, lite därför Jag haft svårt att sälja den, för i dag måste man krångla mycket för att få den funktionen att fungera som det borde, pga tvivelaktiga regelverk som inte ens rör civilbefolkningen.

Kommer med ordinarie kartong, trådlös laddare/sladd och kontakt mm. Skickar även med ett case som är fräscht och fint. Vilket är ett wallet-case, med plats för kredit/debitkort magnetiskt lås, ska vara äkta läder, men de vettifan, svårt å veta nu för tiden, Det är i varje fall ett fint case, och inget slitage.

Observera att telefonen inte är ny, så det finns några, om än väldigt få och små märken på vissa ställen. Däremot så är hela den snygga baksidan samt skärmen oskadad. Även satt på ett helt nytt Tempered glass skärmskydd på den inför försäljning.

För leverans utanför Sverige så blir fraktkostnaden naturligtvis högre.

Item nr. 645 434 968

Aantal keer bekeken 21

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 22 okt 12:46

Xiaomi Mi Mix 3 / 6GB / 128GB "lyx" telefon från Xiaomi I superskick.

Prijs

SEK 1 899

JoF_Sweden

Ed, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

2 453 beoordelingen

Lees recensies