Beschrijving

Vertaald door

Bauer Vapor X500 SE ishockey skridskor i storlek US 5.5. Stl 38 i mkt fint använt skick! Nypris 2.200:-
I går även en tillköpt innesula från Arch Flex Systeam, high Arch Flex System hjälper foten att stabiliseras och avlastar både ditt främre och bakre fotvalv. Sulan är uppbyggd för att hålla länge så att du inte förlorar det stöd foten behöver. Detta bidrar till bättre blodcirkulation och att foten hamnar i rätt läge Nypris 599:-
Bauer Vapor X500 är en skridsko framtagen för den tävlingsinriktade spelaren som strävar efter kraft och skydd. Utrustad med de mest beprövade och populära skenhållarna i hela NHL, Tuuk LightSpeed Edge. Den aningen längre hållaren möjliggör en mer aggressiv attackvinkel då skridskon inte planar ut lika snabbt under dina skär. Vapor X500 är utrustad med ett quick-release som snabbt och enkelt låter dig byta skadade eller trasiga skenor och håller dig kvar på isen.
Den förstärkta TrueForm Tech PU-skon kännetecknas av sin styvhet, sitt goda stöd och sin formbarhet som möjliggör en optimal passform med en otrolig komfort! Den uppdaterade X-Rib-designed utvecklades under OD1N-projektet och är grunden till skridskons häpnadsväckande stabilitet och respons.
Skridskorna är i bra skick och har använts sparsamt. De är bekväma och ger bra stöd för fötterna. Perfekt för både nybörjare och mer erfarna spelare.

Item nr. 649 478 513

Aantal keer bekeken 8

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Bauer Vapor X500 SE Ishockey Skridskor Storlek US 5.5

Stopt 3 nov 20:06

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 299

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Zweden

5.0

Systrarnasäljer

Geverifieerd

Top verkoper

12 604 beoordelingen

Lees recensies