Beschrijving

Vertaald door

(Lådan/boxen ingår ej)

- KÖPVILLKOR -

Tänk på att kristaller kommer från naturen & naturliga sprickor & ojämnheter kan förekomma. Färger kan skilja sig beroende på hur ljuset faller ner på kristallen samt även mellan olika bildskärmar m.m.

- Skick -?mina varor är säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.?vilket innebär att du köper en vara för påseende i befintligt skick. Om du inte är nöjd har du alltid ångerrätt, men du står då själv för returfrakten.??- Betalning -?jag använder mig av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Jag tar inte emot kontanter eller presentkort och betalning i butik är tyvärr inte möjligt. Vunnen auktion betalas inom fyra dagar och jag förbehåller mig rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.??- Leverans & samfrakt -?Vi erbjuder frakt via PostNord inom Sverige. Observera även att varor märkta med ”Ej samfrakt” eller ”Samfraktas ej” skickas separat och samfraktas ej.?Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning.??- Ångerrätt -?När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till mig inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar.??- Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att spara på miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med dina kontaktuppgifter och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan.??- Reklamation -?skriv till mig vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.??- jag förbehåller mig rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid. Om en vara kommer i ombudsretur till oss återbetalar vi dig summan för varan men drar av 200 kr på grund av kostnaden för ombudsreturer.??- Kontakt -?Du är välkommen att kontakta mig på här via meddelande eller Instagram där jag har samma namn, jag återkommer till dig så fort jag har möjlighet.

- (Obs, om det skulle visa säg att en Sten inte är vad jag har annonserat ut den att vara. Så bör du skicka tillbaka den till mig i exakt samma sick inom 14dagar. Efter att du mottagit ditt paket. Eftersom att jag köper och säljer av bland annat, privatpersoner så kan jag inte garantera äkthet för varje kristall och mineral jag köper hem. Jag har heller inga speciella verktyg för att testa detta, utan jag utifrån från tidigare erfarenheter och kunskap. Du som kund godkänner mina regler och villkor när du handlar av mig, såklart följer jag traderas alla regler och villkor också! För bådas säkerhet!)

Item nr. 645 606 378

Aantal keer bekeken 15

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 30 sep 17:09

Naturlig Lapiz lazuli 5.55 ct cabochon, perfekt för smycken. Healing/Reiki/diy

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 3

Eindigt in

KristallGrabben

Göteborg, Zweden

KristallGrabben

Geverifieerd

41 beoordelingen

Lees recensies