Beschrijving

Vertaald door

Yamaha PSR-EW410 76 tangenter keyboard Helt NY!

Nypris i butiken ca 6200kr.

Har provat bara ett fåtal gånger...

Beskrivning
Fullt klaviatur med 76 tangenter och 758 ljud
Med inbyggd Education Suite, så du kan lära dig själv spela keyboard
Kan anslutas med audio och MIDI
Med inbyggd sampler
Groove Creator-funktion till rap och EDM
2 x 12 watt högtalarsystem
Möjlighet för dual, layer och split
Yamaha PSR-EW410 är den perfekta första keyboarden till nybörjaren, ett solitt undervisningsverktyg till klassrum, ett kul och transportabelt instrument och ett kompositionsverktyg för professionella. Istället för de vanliga 61 tangenterna får du med Yamaha PSR-EW410 hela 76 anslagskänsliga tangenter i full storlek. Tangenterna är konstruerade på ett sådant sätt, att de levererar bra motstånd, när man spelar, vilket tillgodoser mera dynamiskt spelande. Du får 758 ljud, bland annat ett flygelljud, som har hämtats från Yamahas digitalpianon, och som levererar ett fint och naturligt pianoljud med 48 toners polyfoni. Därtill kommer 235 intelligenta backingspår, en USB-port till att förbinda PSR-EW410 med en dator och en inbyggd 9-lektioners Yamaha Education Suite.

Som med alla andra Yamaha PSR-modeller levererar EW410 en massa egenskaper, som keyboard-nybörjare kommer att sätta pris på. Ett genomtänkt gränssnitt gör EW410 lätt att överskåda och navigera i, och den medföljande Yamaha Education Suite kan på nolltid introducera dig för pianospelande och lära dig spela en rad grundläggande pianostycken. Via den inbyggda undervisningsfunktionen kan du lära dig spela olika sånger genom att bryta upp dem i mindre delar. När du kan de olika delarna av en sång, hjälper programmet dig med att sätta ihop dem, så du kan spela hela sången. Du kan öva en hand åt gången och samtidigt höra det, den andra handen ska spela. Programmet kan dessutom anpassa sig till ditt tempo och hålla paus, om det går för fort för dig.

Yamaha PSR-EW410 innehåller också en ackord-guide, som visar dig, hur de olika ackorden ska spelas. Den kan också visa dig, vilka ackord du spelar. EW410's utvidgade 48-toners polyfoni betyder, att du kan spela komplexa ackord och melodier, utan att toner faller ut. Flera toner betyder också, att du kan använda flera effekter. Yamaha PSR-EW410 har 12 olika reverb och 5 chorus-effekter, vilket ger dig möjlighet att tillföra konsertsalsljud till dina pianoljud och fin jazz-stämning till dina el-pianon.

Item nr. 635 090 686

Aantal keer bekeken 215

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 4 jul 15:49

Yamaha PSR-EW410 76 tangenter keyboard helt ny!

Prijs

SEK 4 200

Eindigt in

sjohamny

Täby, Zweden

4.9

Geverifieerd

40 beoordelingen

Lees recensies