Beschrijving

Vertaald door

Julkort design Ernst Billgren för Postnord år 2016. Storlek 18,5 x 13 cm. Liten tavla? Oanvänt. Det finns ett kort till med andra motiv bland mina auktioner. Se bilder nr 3. Den auktionen gäller bara vykort med ulv? Som du vet visar de flesta datorer och skärmar färger på olika sätt. På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på den faktiska föremålet vara något annorlunda. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.
EJ TILLÅTET ATT ANVÄNDA MINA BILDER & TEXTER TILL "SÄLJA VIDARE" UTAN MITT GODKÄNANDE.

Ernst Billgren
föddes i Stockholm 1957 och studerade vid Valands Konsthögskola 1982-1987. Billgrens konstnärskap präglas av stor mångfald, vilken är tämligen unik i det svenska konstlivet. Han är målare, grafiker, skulptör och författare, debattör och film– och scenkonstnär. Hans konstnärliga produktion spänner över vitt skilda discipliner och omfattar allt ifrån måleri, skulptur, scenografi, möbeldesign till skönlitteratur, film och musik. Inom de olika verksamhetsområdena finna en motivisk kontinuitet, vilken är igenkännbar i hans undersökningar av naturmåleri, det nationalromantiska och det mytologiska. Med stor hantverksskicklighet arbetar Billgren med olika material som exempelvis mosaik, trä, brons, cement, kakel och glas. Han blandar skönmåleri med kitsch och släpper in djur och fåglar i finrummen som om det aldrig existerat några gränser.

¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast tre dagar efter auktionens slut.
¤ Samfrakta köp inom tre dagar. Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Jag återbetala fraktöverskott.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar mer bilder.

Item nr. 648 814 574

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

" Ernst Billgren " Julkort designade för Postnord år 2016 Jul kort Oanvänt

Stopt 28 okt 21:08

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 59

Jujunin

Malmö, Zweden

5.0

Jujunin

Geverifieerd

Top verkoper

2 422 beoordelingen

Lees recensies