Beschrijving

Vertaald door

GLANOL® Metallpolish med ytskydd ger en högkvalitativ intensivrengöring och ett långvarigt skydd samtidigt som den är skonsam mot ytan som poleras. GLANOL® Metallpolish är ett polermedel som är lämpat till många användningsområden, som dessutom är lätt att arbeta med och som ger ett utmärkt resultat på det mest eftersatta föremålet. Den unika formeln genererar en vattentät skyddsfilm som ger ett långvarigt skydd mot smuts, rost och korrosion. Ytskyddet bibehåller glansen längre och underlättar framtida polering.

Polerar till högglans alla blanka metaller; t ex guld, silver, brons, mässing, koppar, tenn, krom, rostfritt stål, aluminium, malm etc.

GLANOL® Metallpolish är skonsam och orsakar inte repor och har dessutom en rengörande effekt på plast och lackerade ytor. Lämnar ej efter sig avlagringar kring beslag el dyl efter polering.

Rinner eller droppar ej och torkar ej heller i förpackningen vid långvarig lagring.

Det optimala polermedlet till alla lägen, som dessutom är drygt och därför även ekonomiskt.

100 ml.

Medföljer gör även en effektiv polerduk av mikrofiber vilken med fördel kan användas tillsammans med GLANOL® metallpolish eller GLANOL® Ultra Soft vid polering av hemmets alla metallföremål. Underlättar att polera till högglans.

30 x 38 cm. Tvättbar upp till 95° C. Färg: Grön.

Börja rengöringen med hushållspapper och avsluta poleringen med polerduken. Släng sedan pappret i brännbart medan trasan kan tvättas i maskin och återanvändas.

Item nr. 644 899 968

Aantal keer bekeken 19

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 16 okt 17:55

GLANOL metallpolish med ytskydd & mikrofiber polerduk

Prijs

SEK 149

Pick up in

BjörkdahlsGuld

Skövde, Zweden

4.5

Bedrijf

1 023 beoordelingen

Lees recensies