Beschrijving

Vertaald door

Ett set med tre charmiga vintage kopparbakformar, perfekt för både bakning och dekoration! Dessa bakformar har vackra präglade mönster som ger en retro och rustik känsla, och de är försedda med öglor för enkel upphängning på väggen. Insidan är förtennad, vilket gör dem lämpliga för användning i köket.

Formarna fungerar både som användbara redskap vid bakning eller som vackra dekorationer på väggen i köket. Deras charmiga design gör dem till ett fint inslag i både lantliga och klassiska inredningar. Perfekta för samlare av köksantikt eller som en nostalgisk detalj i hemmet.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 646 230 430

Aantal keer bekeken 7

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Set av 3 Vintage Kopparbakformar - Dekorativa & Användbara

Prijs

SEK 350

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

649 beoordelingen

Lees recensies