Beschrijving

Vertaald door



Här säljer jag ett set med fyra vackra pastatallrikar från Jamie Olivers stengodsserie. Dessa eleganta tallrikar är 25 cm i diameter och har en klassisk design med en diskret brun kant som ramar in det krämvita porslinet. Tillverkade i Portugal, kombinerar de både stil och funktionalitet, perfekt för vardag och fest.

Tallrikarna är ugnssäkra upp till 120°C, tål både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör dem oerhört praktiska i det moderna köket. Designen är tidlös och passar i alla typer av dukningar, från enkla vardagsmiddagar till mer eleganta tillställningar.

Material och stil: Tillverkade i hållbart stengods med en glaserad yta, är dessa tallrikar både slitstarka och vackra. Den bruna kanten ger en subtil men stilfull detalj som adderar karaktär till din dukning.

Föreslagna användningsområden:

Perfekta för att servera pasta, sallader eller andra måltider
Passar både till vardagsbruk och mer festliga tillfällen
Ett utmärkt tillskott till alla kök som värdesätter både form och funktion
Jamie Oliver – Varumärket: Jamie Oliver är ett globalt känt namn inom köksprodukter och står för hög kvalitet och genomtänkt design. Produkterna är skapade för att kombinera stil med praktiska egenskaper, och dessa tallrikar är inget undantag.

Skynda dig att lägga ett bud! Det är inte ofta man hittar Jamie Olivers produkter tillgängliga i ett set som detta. Lämna ditt bud idag och ta hem dessa stilrena och praktiska pastatallrikar som kommer hålla i många år framöver!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 645 865 892

Aantal keer bekeken 20

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Set med 4 Jamie Oliver Pastatallrikar – 25 cm, Stengods, Made in Portugal

Prijs

SEK 500

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

644 beoordelingen

Lees recensies