Beschrijving

Vertaald door

Elektrometer - EMF-mätare

  • ?Precis mätning?EMF-mätaren har en integrerad elektromagnetisk strålningssensor som visar strålningsvärdet på en digital LCD-skärm med hjälp av ett chipp. Valfria mG/µT-enheter för testning av ett magnetfälts strålning, V/m för testning av ett elektriska fält.
  • ?Ljud- och ljuslarm?När värdet på det elektriska fältet överstiger 40 V/m, och magnetfältet överstiger 0,4 µT eller 4 mG, blir LED-skärmen röd, indikatorlampan blinkar och ljudsignalen ljuder. Om du tycker att det är högt kan du trycka länge på AVG/VPP -knappen för att stänga av ljudet.
  • ?Allmänt använd?EMF-mätaren kan mäta elektromagnetiska fält, identifiera utrustning som genererar hög strålning och hjälpa dig att fatta beslut om att begränsa exponering. Den testar främst magnetiska och elektriska fält, som tv-apparater, datorer, kylskåp, skrivare, mikrovågsugnar, mobiltelefontorn, lågfrekventa enheter, och vid spökjakt etc.
  • ?Flera funktioner?Tryck kort på AVG/VPP-knappen för att byta testgenomsnitt eller toppa läsningar och tryck kort på ?/?-knappen för att byta temperaturenhet mellan °F och °C. Detektorn stängs av automatiskt efter 5 minuter utan användning.
Köparen står för frakt och avslutad auktion skall betalas inom fem dygn. Packar väl och emballage ingår. Ansvarar av naturliga skäl inte för eventuell skada eller borttappat gods orsakat av aktuellt transportföretag.

Item nr. 636 741 146

Aantal keer bekeken 64

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 30 jun 16:30

Elektrometer - EMF-mätare

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 239

Eindigt in

lord-mark

Motala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

696 beoordelingen

Lees recensies