Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till min sida :

Vintage Deluxe Tank Maurice Lacroix Herrklocka 90 talet

Årtal: 90 talet
Boett: Med lite märken
Dimension : 25 mm utan krona x 45 mm
Backsida: Bra
Krona : Bra
Urverk : Fungerar perfekt
Urtavla: Bra
Glas : Med lite repor
Armband : Golden färg

Självklart. Här är en emotionell och professionell beskrivning på svenska:

---

Upptäck den tidlösa elegansen hos Maurice Lacroix Vintage Tank Quartz, en fängslande klocka från 1990-talet som förkroppsligar den raffinerade schweiziska hantverkskonsten. Denna klocka är mer än bara ett instrument för att hålla tiden; det är ett bevis på en era där noggrann uppmärksamhet på detaljer och en orubblig strävan efter kvalitet var av största vikt.

### En Hyllning till Klassisk Design:
Maurice Lacroix Tank Quartz förtrollar med sin klassiska rektangulära boett, en design som minner om urmakeriets gyllene era. Dess polerade rostfria stål- eller guldpläterade finish speglar en svunnen tids sofistikering och elegans, en period där varje element skapades med avsikt och omsorg.

### Elegant Urskiva:
Urskivan är ett mästerverk av enkelhet och elegans, med romerska siffror eller stavindex som utstrålar tidlös charm. Varje blick på Maurice Lacroix-logotypen är en påminnelse om varumärkets anrika arv och engagemang för excellens.

### Precision i Rörelse:
Under dess eleganta yttre ligger en kvartsrörelse som säkerställer precis tidhållning med minimalt underhåll. Detta pålitliga hjärta i klockan symboliserar den outtröttliga strävan efter perfektion som Maurice Lacroix är känt för.

### Överlägsen Hantverksskicklighet:
Skyddad av safir- eller mineralglas förblir klockans ansikte lika orört som dagen det skapades, motståndskraftigt mot tidens prövningar. Läderbandet eller metallarmbandet tillför en touch av lyx, som omfamnar din handled med komfort och stil.

### Ett Arv av Excellens:
Att äga en Maurice Lacroix Vintage Tank Quartz handlar inte bara om att ha en klocka; det handlar om att bli en förvaltare av historien. Varje tidsmätare bär med sig arvet från ett varumärke som i årtionden har stått som en symbol för innovation och konstnärlighet.

### För den Kräsne Samlaren:
Denna klocka tilltalar dem med en djup uppskattning för kvalitet och design. Dess värde överstiger tid, vilket gör den till ett kärt tillskott till vilken samling som helst. Oavsett om det är för dess nostalgiska charm eller dess bestående hantverk, är Maurice Lacroix Vintage Tank Quartz en symbol för bestående elegans.

### En Investering i Tidlös Skönhet:
Att investera i denna klocka är inte bara ett köp; det är ett engagemang för att bevara urmakeriets konst. Det handlar om att hedra arvet från hantverkare som lägger sitt hjärta i varje detalj, och säkerställer att varje klocka är ett mästerverk värdigt beundran.

---

Omfamna elegansen hos Maurice Lacroix Vintage Tank Quartz, en klocka som står som ett testament till tiden själv, fångar andan från en era och essensen av lyx.

Kära kund!
Du som är intresserad av denna vintageklocka, läs noga igenom klockans specifikationer och status!
Jag har testat den utförligt innan jag lagt upp den till försäljning och jag kommer att göra det igen efter att ha sålt den, precis innan jag skickar den till dig, så att jag kan säkerställa maximal kvalitet och bevisa för dig att klockan faktiskt fungerar som den ska!

På det sättet kan jag försäkra dig om att du alltid kan lita på att köpa av mig, eftersom klockan har gått igenom en grundlig utvärdering!

Du kan kontakta mig direkt om du har funderingar, frågor eller vill bjuda på ett specifikt klocka!

Till dig som ska köpa klockan, innan du köper, om du känner dig osäkert och har funderingar över denna klocka eller en annan klocka, snälla skicka alla frågor om klockan om du tvivlar på nånting som gör dig osäkert.
Jag kan gladeligen svara så när ni får era klockor allt känns bra och allt är i ordning!

Snabb leverans + spårning
(Jag använder bara Postnord, och UPS och idéen är att den kommer direkt till ditt hem eller på postkontor
Ni får leverans genom 9 dager efter jag har tagit emot betalningen.

Alla klockor är väl förpackad (bubbelpåse
stark låda och nån slags skydd inuti så klockan kan bevara sin skicklighet)

Du kan kontakta mig direkt när du har funderingar, frågor eller vill bjuda på ett specifikt klocka!

Tack så mycket!!

Item nr. 637 556 831

Aantal keer bekeken 110

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vr. 5 jul 16:59

Vintage Deluxe Tank Maurice Lacroix Herrklocka 90 talet

Leidend bod

|

SEK 50

Eindigt in

Gereserveerde prijs is niet bereikt

Visionario

Jakobstad, Finland

4.9

Visionario

Geverifieerd

Top verkoper

242 beoordelingen

Lees recensies