Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

En stansmaskin för alla slags hantverkare, denna hantverksskärare inspirerar kreativitet, stansar och präglar en mängd olika material från kartong och veläng till läder och mattbräda.

Funktioner och detaljer:

- KOMPLETT STARTKIT: Släpp loss din inre gör-det-själv-guru med denna fullfjädrade manuella scrapbookingmaskin! Med en stansare, präglingsmatta, 2 skärmattor, A6 präglingsmapp, en platta, 8 skärformar och 10 ark A5-kartong, har du allt du behöver för att slutföra en rad projekt. Utrustad med tydliga bruksanvisningar kan nybörjare lära sig snabbt.

-Tillverkad av högkvalitativt metallmaterial: Denna bärbara stansnings- och präglingsmaskin är utrustad med ett metallhandtag och stålrullsystem för att ge större kraft och präglingstryck. Du kan enkelt klippa flera lager av de flesta material på en gång. Dess rimliga struktur säkerställer en lång livslängd.

-A4 bred öppning: Den här präglingsmaskinen fungerar med alla standard 9-tums präglingsmapp, texturerat kartong och vanliga stansar. Vikbar design sparar utrymme. Du kan placera den på bordet som du vill.

-Mångsidig: Denna präglingsmaskin för korttillverkning kan prägla även de tyngsta materialen, från papper till filt, läder, tyg, plåt. Du kan släppa lös din kreativitet genom att välja material som ofta finns runt omkring dig.

- Utmärkt val för att göra hantverk: Denna scrapbookingmaskin är designad för hantverkare som snabbt vill skapa eleganta och vackra projekt i sina skapelser. Den är perfekt för att göra DIY-örhängen, göra hårtillbehör, smyckestillverkning, handgjorda pappershantverk, quiltning, fotoalbumdekoration, korttillverkning, hem- och festdekoration och mer.

Obs: Kretskortet som medföljer denna produkt är en förbrukningsvara. Om den böjs efter användning, köp en ny.

Produktspecifikationer:

Öppningsstorlek: 9 tum/226 mm

Produktens mått: 12,2 x 15 x 8,3 tum/310 x 380 x 210 mm

Vikmått: 12,2 x 5,7 x 8,3 tum/ 310 x 145 x 210 mm

Nettovikt: 8,8 kg

Förpackningens innehåll:

1 x 9 tum stansning präglingsmaskin

2 x skärdynor

1 x tallrik

6 x 0,8 mm skärformar

10 x A5 kartong

1 x adapter

1 x A6 präglad mapp

Item nr. 641 673 773

Aantal keer bekeken 170

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

9 tum öppning portabel manuell stansning präglingsmaskin med komplett startkit

Prijs

SEK 1 925

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

220 beoordelingen

Lees recensies