Beschrijving

Vertaald door

Det här är sannolikt det bästa Baseball-brädspelet som någonsin skapats. Ett måste för dig som kan eller vill lära dig Baseball. Även om du gillar sportspel eller bara samlar på spel är det här ett tillfälle för dig. Spelet är i nyskick och är aldrig spelat. Köpte det själv i början av 1970-talet. Lådan har några "bokhylleskav", se bilder, i övrigt är allt som nytt.

När du spelar det kommer du att använda din intuition eller känsla för att plocka upp mönster som leder till beslut för att överlista din motståndare. Fantastisk basebollaction. Spännande också! Det finns regler för seriespel för att ge ordentlig vila till pitchers där hela pitchingstaven används och inte bara "Aces". Seriespel rekommenderas starkt för att få en fullständig "baseball fantasy"-spelupplevelse. Spelet har nu till och med olika skademöjligheter, videoreprisutmaningar, rån av träffmöjligheter, MLB Defensive "Leather Larceny" Highlight Plays, inställning av infield på DP-djup och mer.

Spelet är en katt och råtta-lek där de två spelarna går in i en komplex matris av dubbelblinda beslut som leder till den oundvikliga duellen tänka och mottänka, den andre spelaren drag.
Spelare börjar med att först välja sina laguppställningar från imaginära spelare eller verkliga spelare genom att konvertera sin statistik till spelets parametrar. (Detta görs enkelt från mlb.com på nätet eller baseball-reference.com.).

Gå in i matrisen: Det defensiva laget är manager och catcher och väljer pitchtyper (Fast Ball, Off Speed, Pitch out, etc.) för att skicka slagmän rykande tillbaka till dugout, ibland med specifika outs i en viss situation. Slagmän försöker få en träff, komma på bas eller åtminstone göra en out som flyttar löpare till poängposition / eller naturligtvis, poäng. (Det är tanken, eller hur?) Var och en försöker förutse den andres tendenser under spelets gång för att "utnyttja" dem.

Efter att ett pitchkort har spelats av kastaren måste slagmannen sedan välja en typ av anfall/boll i spelstrategin (Steal, Bunt, Hit and Run, Long Ball, etc.) Resultatet av de två valen hittas genom att korsindexera dem i en resultatmatristabell.

Spelet är för 2 spelare och innehåller allt du behöver för att spela, inklusive spelplan, kort, spelpjäser och en regelbok.

Item nr. 645 664 575

Aantal keer bekeken 16

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 1 okt 09:21

Avalon Hill Baseball Strategy - Sportspel från 1973

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 150

Eindigt in

sveasen

ÖSMO, Zweden

Geverifieerd

36 beoordelingen

Lees recensies