Beschrijving

Vertaald door

Säljer Talisman: The Magical Quest Game, Revised 4th Edition – ett klassiskt brädspel för fans av äventyr och fantasy! Detta spel är i oanvänt skick och allt ligger prydligt i sina originalpåsar. Talisman är känt för sin djupa och engagerande spelmekanik, där spelare utforskar en magisk värld, slåss mot fiender, och samlar skatter för att nå sitt mål.

Denna reviderade fjärde upplaga av Talisman erbjuder förbättrade regler och komponenter, samtidigt som det behåller den charm och det djup som gjorde originalet så älskat. Perfekt för både nya och erfarna spelare som söker ett strategiskt och fantasifullt äventyr.

Spelet är enbart öppnat annars oanvänt, alla komponenter är i perfekt skick, fortfarande förpackade i sina originalpåsar. Originalkartong och alla delar är inkluderade.

Titel: Talisman: The Magical Quest Game – Revised 4th Edition

Utgåva: Reviderad fjärde upplaga

Skick: Oanvänt, komplett, alla delar i originalpåsar

Antal spelare: 2-6

Ålder: 9+

Speltid: Cirka 1-2 timmar

Genre: Fantasy, Äventyr, Strategi

Detta brädspel är en fantastisk möjlighet för samlare och spelentusiaster som vill ha en ny och intakt version av ett klassiskt äventyrsspel. Idealisk för spelkvällar med familj och vänner eller för den som vill komplettera sin brädspelskollektion med ett tidlöst mästerverk.

Sökord:

Talisman brädspel, Talisman Revised 4th Edition, Fantasy brädspel, Äventyrsspel, Strategispel, Oanvänt brädspel, Komplett brädspel, Talisman The Magical Quest Game, Brädspel för samlare, Familjespel, Fantasy äventyrsspel, Talisman spel, Brädspelskollektion, Board game, Talisman spel för barn, Oanvänt spel, Brädspel i originalförpackning.

Item nr. 644 344 043

Aantal keer bekeken 521

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 22 sep 22:59

Talisman: The Magical Quest Game – Revised 4th Edition (Oanvänt, Komplett)

Leidend bod

|

SEK 263

Eindigt in

skurre99

stockholm, Zweden

5.0

skurre99

Geverifieerd

Top verkoper

155 beoordelingen

Lees recensies