Beschrijving

Vertaald door

Ligretto är ett snabbt och spännande kortspel för hela familjen. Spelet är enkelt att lära sig, men svårt att bemästra. Målet är att bli av med alla sina kort först. Spelet är perfekt för att träna reaktionsförmåga och snabbhet.

Enkelt, blixsnabbt och intensivt!Ett garanterat beroendeframkallande kortspel!
Fascinerande, underhållande och förbluffande enkelt! Det perfekta spelet för en snabb spelrunda eller för en lång och rolig spelkväll. Alla spelar samtidigt, inga väntetider, ingen hinner bli otålig. Alla spelare försöker ...Visa hela beskrivningensamtidigt lägga ut så många kort som möjligt i samma färg i ordningsföljden 1-10 . Det går garanterat hett till runt spelbordet. Det gäller att vara snabb, uppmärksam och reagera på de möjliga kombinationer som hela tiden dyker upp. Den som lyckas lägga ut flest kort och samla flest poäng vinner spelet.

Vill du spela med fem, sex eller kanske så många som tolv spelare? Inga problem! Allt du behöver göra är att skaffa fler Ligretto-lådor med andra färger. Ligretto finns i röd, blå och grön låda med fyra unika kortfärger (baksida) i varje - sammanlagt 12 uppsättningar för upp till 12 spelare.

Item nr. 648 291 471

Aantal keer bekeken 20

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ligretto - Kortspel röd

Stopt 31 okt 11:06

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 59

kölhalsen

Nyköping, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

766 beoordelingen

Lees recensies