Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Leman Russ stridsvagnar är otroligt mångsidiga bepansrade tillgångar, deras torn monterade med en mängd kraftfulla vapen för att överväldiga alla fiender som vågar motsätta sig Solar Auxilia. Exterminator-autokanoner producerar ett vissnande eldhagl för att utplåna hela formationer av fientligt infanteri, medan Annihilator-varianten utmärker sig vid exakta lascannon-anfall för att skära igenom pansarkolonner.

Denna flerdelade plastsats bygger åtta solar Auxilia Leman Russ-tankar i episk skala för Legions Imperialis-spel, som var och en kan monteras i antingen Exterminator- eller Annihilator-konfigurationen. Exterminatorns parade autokanoner kan skära ner horder av infanteri med samlad eld, medan Annihilatorns dubbla lascannoner gör den till ett utmärkt verktyg för att engagera sig i fiendens rustning. Varje stridsvagn kan anpassas ytterligare med ett urval av skrovmonterad pistol – antingen en tung bult eller lascannon – och du hittar olika alternativ för besättning eller stängda luckor ovanpå kupolen på tornet, för att ge dina samlade stridsvagnar extra variation.

Detta kit består av 132 plastkomponenter och kommer med 1x Legions Imperialis Solar Auxilia fordonsöverföringsark, innehållande 288 vattenrutschbanor. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Leman Russ Exterminators och Annihilators i dina Legions Imperialis-spel finns i Legions Imperialis: The Devastation of Tallarn, tillgänglig separat.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 644 585 043

Aantal keer bekeken 122

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

NY! Legion Imperials Leman Russ Exterminator and annihilator squadron Horus

SEK 319

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 417 beoordelingen

Lees recensies