Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Man-spett Boltboyz är kända för att använda grova armborst för att delta i avståndsstrider. Deras närkampskamrater hånar och hånar den här upplevda uppvisningen av feghet, men dessa listiga Kruleboyz bryr sig inte. Istället har de stor glädje av att spetsa sina fiender med två fot långa bultar, se sina offer skrika och slingra sig när de laddar om för dödsskjutningen.

Dessa dödliga jägare har bemästrat konsten att bekämpa avstånd och beckasin glatt sina fiender från ett säkert avstånd. De är välkända för sina elaka attityder, täcker sina bultar med gifter och gifter och ser till att de onda spikarna på var och en är byggda för att splittras vid kollisioner, vilket lämnar skärvor av smutsig metall kvar i sina motståndares sår.

Detta flerdelade kit innehåller 41 delar som du kan bygga tre Man-spett Boltboyz med, med en mängd olika huvudalternativ och armborstkomponenter som är kompatibla över alla tre kroppar. Det finns också möjligheten att montera en som en Boltboy Boss, komplett med banderollstång, ett val av två hjälmar och ett distinkt armborst. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger. De levereras med 3x 32mm Round Citadel-baser.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 642 116 005

Aantal keer bekeken 81

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Man-Skewer Boltboyz Orruk Warclans Gutrippaz

Prijs

SEK 389

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 331 beoordelingen

Lees recensies