Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Mäktiga arméer som samlats från Dwarfen Mountain Holds kan både spränga fienden på avstånd och krossa dem på nära håll. De marscherar under den kraftfulla rörelsen av gyrocopterblad, till takten av slagkraftiga explosioner.

Detta förpackade set ger dig en balanserad kärna av 66 plastminiatyrer för att bygga en mäktig Dwarfen Mountain Holds-armé. Det är ett bra sätt att starta en ny kraft eller att enkelt lägga till en befintlig. Kärnstridstrupperna är block av dvärgkrigare beväpnade med antingen yxor och sköldar, eller tvåhandsyxor, inklusive alternativ för två fullständiga kommandogrupper. De stöds av ett lika stort antal soldater med avståndsvapen, som kan byggas som armborstsvingande grälare, eller Thunderers med handeldvapen, inklusive alternativ för två fullständiga kommandosektioner. Du hittar också två gyrokoptrar, som alternativt kan byggas som gyrobomber, för att regna ner artillerield från himlen för att slå ut dina tuffaste fiender.

Denna förpackning innehåller 66 flerdelade Citadel-miniatyrer av plast:
– 2x gyrokoptrar (som alternativt kan byggas som gyrobomber)
– 32x Dwarf Warriors
– 32x Dwarf Thunderers (som alternativt kan byggas som Quarrellers)
– 1x Dwarf Mountains överföringsark

Alla modeller kommer med sina lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Miniatyrerna i denna uppsättning finns tillgängliga separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 640 308 528

Aantal keer bekeken 336

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Battalion Dwarfen Mountain Holds 2024 Warhammer the Old World Citadel

Prijs

SEK 1 289

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 324 beoordelingen

Lees recensies