Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Siege of Terra bok 7

Med kejsarpalatsets väggar i ruiner och slutet i sikte, förbereder Sanguinius en sista läktare. Lojalisterna är desperata, och krigsmästarens horder är säkra på sin kommande seger.

LÄS DET FÖR
De otaliga striderna i Siege of Terra-serien drar in i en spänd väv av spänning, skräck och viss undergång. Precis när man trodde att det var dåligt blir det värre.

BERÄTTELSEN
Väggarna har fallit. Försvararna är trasiga. Det inre palatset ligger i ruiner.

Warmasters hord avancerar genom elden och askan från Terras döende andetag, vilket tvingar lojalisterna tillbaka till Delphic Battlement – själva murarna i Sanctum Imperialis. Angron, Primarch of the World Eaters och Herald of Horus, har uppnått odödlighet genom förintelse – nu leder han de fördömdas arméer i en vred ström och förstör allt framför dem när varpen börjar sin giftiga korruption av Terras jord.

För kejsarens belägrade styrkor har slutet kommit. Khan ligger på gränsen till döden. Rogal Dorn är omringad och utkämpar sitt eget krig vid Bhab Bastion. Guilliman kommer inte att nå Terra i tid. Utan sina bröder väntar Sanguinius – den nionde legionens ängel – på de sista stridsfälten i hopp om att samla ett desperat gäng försvarare och flyktingar för en sista ställning.

Skrivet av Aaron Dembski-Bowden

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 637 409 701

Aantal keer bekeken 100

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Siege of Terra: Echoes of Eternity (Pocket) The Horus Heresy

Prijs

SEK 129

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 341 beoordelingen

Lees recensies