Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Gotrek Gurnisson-roman

The Slayer återvänder. Gotrek Gurnisson, som spottats ut ur kaosets rike efter en evighet av strid, befinner sig i de främmande omgivningarna i Dödsriket. Utan yxa, inga eder och utan Felix ger han sig ut för att hitta sin plats i detta nya universum...

LÄS DET FÖR

Det här är romanen av Realmslayer-ljuddrama, spinnande garner av spännande äventyr som tar Gotrek över rikena och introducerar honom för nya följeslagare och fiender.

BERÄTTELSEN

Gotrek Gurnisson var tidens största monsterdödare, som mötte sin undergång vid den sista tiden. Den heroiske Slayer klev in i kaosets rike för att bekämpa demonerna som gnager i världens ände och uppfylla sin dödsed och lämnade efter sig sin följeslagare Felix Jaeger. Nu har Gotrek återvänt, efter att ha överlevt de gamla gudarna och den gamla världen. Spottar från det förödande djupet med sin förlösning ouppfylld, han dyker upp i Dödsriket, en främmande ny värld där gudar vandrar på jorden och mörka krafter stiger upp.

Ingenting är som han minns. Hans eder är damm, och länderna slits isär av kaos. Men när Gotrek får veta att mänskliga mästare har blivit upphöjda till odödlighet för Sigmars kamp mot detta mörker, de så kallade "Stormcast Eternals", vet han varför ödet har fört honom in i denna nya tidsålder. För att hitta Felix. För först då kan han finna den frid i döden han söker, men finns det mer i Gotreks apoteos än han kan förstå? Har han verkligen blivit utvald av Grimnir, och i vilket syfte?

Skrivet av David Guymer.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 634 712 654

Aantal keer bekeken 148

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Realmslayer: Legend of the Doomseeker (Paperback)

Prijs

SEK 109

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 339 beoordelingen

Lees recensies