Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Zone of Silence breder ut sig

Den tysta kungen och hans Necron-legioner har utökat gränserna för Nephilim Anomaly, och höjt olycksbådande noctilith-pyloner på värld efter värld. Hela system har försvunnit under detta kvävande anti-psykiska hölje, men Necrons ansträngningar att skilja det verkliga utrymmet från varpen har inte gått utan motstånd. En ny kejserlig armada, övervakad av förvärvsmannen Archmagos Cawl, har slagit djupt in i Nephilim Anomaly. Men har de kommit för att störta sina fienders olycksbådande noctilith-teknologi, eller för att skörda och utnyttja den själva?

Den här 120-sidiga inbundna boken är en korstågsexpansion för Warhammer 40 000 som beskriver den oroande berättelsen om Nephilim War och Pariah Nexus, tillsammans med reglerna du behöver för att spela berättande spel, bygga och uppgradera en korstågsarmé mellan striderna, och kör dina egna kampanjer.

TYSTNADSZONEN
Rikt detaljerade bakgrundsavsnitt beskriver berättelsen om Nephilim-kriget, från Necron-adelns nervösa öppningsrörelser och de första kejserliga utredningarna, till Adeptus Mechanicus brinnande ambitioner och de mardrömslika teknologier som släpps lös när konflikten eskalerar utom kontroll . Berättelsen om detta mardrömslika krig i djupet av "The Anomaly" berättas genom berättelser, kartor och olycksbådande illustrationer.

Showcase
En fantastisk utställning av Citadel-miniatyrer målade av 'Eavy Metal-teamet, som representerar krafter som är inblandade i konflikterna som rasar genom Nephilim-undersektorn. Varje svepande diorama innehåller narrativa anteckningar om den striden och de inblandade kombattanterna.

Crusade REGLER
Alla regler du behöver för att ta din armé av Citadel-miniatyrer på ett korståg över stjärnorna. Med korstågskampanjer kan du följa utvecklingen av din armé mellan spelen, skaffa resurser och skador med varje seger eller nederlag, och förvandla den grönaste av rekryterna till hårt bitna veteraner under många strider.

Du lär dig hur du samlar en korstågsarmé, spårar erfarenhetspoäng, köper rekvisitioner, drabbas av stridsärr och rankas upp för att vinna stridsutmärkelser.

NEFILIMERKRIGET
En mängd spännande Crusade-reglerinnehåll som hjälper dig att spela ut en Pariah Nexus-kampanj på bordsskivan, eftersom hur många spelare som helst bildar allianser mellan Seekers, Protectors och Interlopers. Du hittar också unika stridsdrag, korstågsreliker, agenda och korstågsvälsignelser – med tema kring Nephilim-kriget, men som kan användas av alla fraktioner – plus regler för att skörda och utnyttja Blackstone-fragment för att stärka din korstågsstyrka.

UPPDRAG
15 uppslukande och spännande korstågsuppdrag, perfekta för narrativa spel och din Pariah Nexus-kampanj. Gör anspråk på värdefulla noctilithskärvor i en Dig Site Raid, grip viktiga kommunikationsreläer för att övervinna Gheister i Static, och slå ner omöjliga försvar i en Quantum Siege.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 622 927 974

Aantal keer bekeken 411

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Crusade: Pariah Nexus Codex Warhammer 20 000

Prijs

SEK 379

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 328 beoordelingen

Lees recensies