Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Lika hårdförd krigare som hans kapitel någonsin har känt, är High Chaplain Grimaldus en ledstjärna för kejserlig tro. Hans styrka är sådan att många av hans bröder tror att han är oövervinnerlig. Hans vilja är sällsynt, hans iver kallt rasande, och hans krigsskicklighet vittnas av spåret av trasiga fiender som hamnat i hälarna och hans legendariska ställning vid Helsreach. Hans Cenobyte Servitors lunkar till krig vid hans sida och bär med sig heliga reliker från tron.

Beväpnad med en plasmapistol och artificer crozius går Grimaldus in i strid för att slå fiendens psykister. Han åtföljs av en procession av tjänare som inspirerar de svarta tempelherrarna till allt mer imponerande hjältemod och hängivenhet för att säkra kejsarens gunst.

Satsen består av 40 plastkomponenter, med vilka du kan montera en Chaplain Grimaldus och hans tre Cenobyte Servitors, och levereras med en Citadel 40 mm rund bas och tre Citadel 28 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 622 927 180

Aantal keer bekeken 512

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Chaplain Grimaldus & Retinue Black Templars

Prijs

SEK 359

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 353 beoordelingen

Lees recensies