Beschrijving

Vertaald door

Läs allt nedanför.

Oöppnad modellbyggsats från Dragon i skala 1/48 av en SPAD XIII med en 1/12 byst av Edward Vernon Rickenbacker. Innehåller fotoetsade delar.

NOTERA och VIKTIGT ATT VETA är att denna ingår i settet med två andra Knights of the Air. Objnr 646 548 632. Om det settet säljs innan auktionen på den här har gått ut avslutar jag den här annonsen och inget köp kan göras.

VIKTIGT ATT NOTERA ÄR OCKSÅ att denna har ett eget pris på 475:-, plus frakten. Om det erbjuds innan auktionen har gått ut, avslutar jag den här annonsen och inget köp kan göras. GÅR AUKTIONEN HÖGRE ÄN SÅ gäller auktionspriset. Om du vill köpa den för 475:- är det viktigt att jag får ett meddelande som visar tiden då jag behöver tiden för att kunna avgöra vilket pris som gäller och i fallet om två eller fler skulle skicka samtidigt under samma timme och minut så går jag på den tidigaste tiden i sekunder, eller drar en lott om även sekunden är precis den samma.

BETALA INGET UTAN EN BEKRÄFTELSE FRÅN MIG, vilket gäller även en eventuell vinnande auktion. SÅ BETALA INGET UTAN EN BEKRÄFTELSE FRÅN MIG.

Item nr. 646 545 876

Aantal keer bekeken 47

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Dragon 1/48 SPAD XIII & 1/12 Edward Vernon Rickenbacker Bust

Stopt 15 okt 21:39

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 325

Magnuzk

SILJANSNÄS, Zweden

5.0

Geverifieerd

23 beoordelingen

Lees recensies