Beschrijving

Vertaald door

En rik med bitar legoinsats med massor av detaljer, två tjejfigurer Stephanie och Andrea, 5 djurfigurer, en liten båt. Alla bitarna medföljer. Originallåda Finns tyvär inte. Tillverkas inte längre så priset är över 2000 på nätet.

Säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder. Insatsen är nedplockad och sorterad efter bilderna är tagna. Alla bitar borde vara med , ingenting som saknades när det byggdes samt plockades isär och sorterades. Reserverar mig för mänsklig faktor och lämnar inga garantier .

Fel/förseningar/skador och dylikt orsakade av fraktbolag kan ej lastas på säljaren.
Säljarens ansvar är att förpacka varan på ett korrekt sätt och att lämna in den till fraktbolagets ombud snarast efter betalning emottagets, detta sker normalt senast 24h -72h(vardagar) efter varan är till fullo betald. Betalningen önskas inom 48 timmar efter auktionen är avslutad.

Priset på frakt är det pris som säljaren får av fraktbolaget och via Tradera. INGA pålägg görs på priset, emballage och hantering ingår i priset på varan.
Samfrakt tillämpas.

Beskrivningen nedan hämtad från Lego sida:

LEGO Friends - Räddningsstationen i djungeln innehåller 472 delar. Passar för barn 7-12 år.

Samordna dina djurräddningsuppdrag på Räddningsstationen i djungeln! Hjälp Andrea att klättra upp i utsiktstornet och använd teleskopet för att upptäcka djur i nöd. Där är en panda som behöver din hjälp! Sätt Andrea i räddningsbåten, rädda pandan och hjälp Stephanie att undersöka den på den mobila sjukvårdsstationen. Använd linbanan för att ta dig till bostadsdelen. Efter en spännande dag är det dags att ta en dusch i badrummet och hjälpa tjejerna att laga middag och äta tillsammans med djuren inan de går och lägger sig för en god natts sömn. I morgon väntar ännu en dag full av räddningsuppdrag! Innehåller minidockorna Andrea och Stephanie samt fyra djur.

Item nr. 648 521 058

Aantal keer bekeken 39

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Lego Friends 41038 Räddningsstationer i djungeln med låda

Stopt 26 okt 17:39

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 400

Nelly_72

Malmö, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

481 beoordelingen

Lees recensies