Beschrijving

Vertaald door

Två kompletta set med manual men utan kartong. Legot skickas nedmonterat i numrerade påsar enligt beskrivningen. Se mina andra annonser för samfraktpris.

LEGO City Arktisk isbandtraktor 60033

Nå de mest avlägsna platserna med LEGO® City Arktisk isbandtraktor! Det här robusta terrängfordonet har flera lyktor och larvband för att klara isig terräng, samt radar och antenn för att hålla kontakten med stödteamet. Hjälp polarutforskaren att avslöja isens hemligheter med hackan och cirkelsågen. Lyft upp spännande upptäckter på traktorn med den kraftfulla roterande kranen och kör tillbaka till baslägret.

LEGO City Arktisk station 60035

Kör till avlägsna platser med den mobila arktiska stationen från LEGO® City och undersök isens hemligheter i det högteknologiska laboratoriet! Lastbilens kraftfulla motor och massiva däck klarar den allra tuffaste terrängen. Ta fram verktygslådan från bagageutrymmet och hämta cirkelsågen och skiftnyckeln från sidan av lastbilen. Öppna det avtagbara mobila laboratoriet för att komma åt imponerande utrustning som datorskärmar och ett mikroskop för att hjälpa forskarna att avslöja hemligheter underisen. Skär genom isblocket med motorsågen och fäst terrängfordonets kedja för att frakta tillbaka det till stationen. Starta sedan kranen för att lyfta in isen i laboratoriet för analys.

Item nr. 645 383 856

Aantal keer bekeken 15

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 28 sep 20:39

LEGO City Arktisk isbandtraktor 60033 + Arktisk station 60035

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 350

Eindigt in

acpro5555

Västerås, Zweden

5.0

acpro5555

Geverifieerd

Top verkoper

203 beoordelingen

Lees recensies