Beschrijving

Vertaald door

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Harry Potter 75956 "Quidditch Match" - sällsynt, populär och mycket underhållande byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad från Peklek! Passar väldigt fint som present till alla som gillar Harry Potter och hans magiska värld! Prova den mest spännande trollkarlssporten Quidditchmatch. Följ med Harry, Hermione och professor Snape™ till planen med elevhemmen Gryffindors, Slytherins, Ravenclaws och Hufflepuffs torn med åskådarläktare och spelfunktioner, plus en bas med dunkarknoppkanon och 3 målstolpar med rörlig vaktarfunktion för att vakta ringarna. Använd kvastens skjutfunktion för att skjuta klonken genom ringarna och återskapa kända quidditchmatcher från storfilmerna om Harry Potter, eller hitta på egna roliga utmaningar med den här underhållande LEGO Harry Potter leksaken. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

.

Kompletterande produktuppgifter - Innehåller 6 minifigurer: Harry Potter™, Hermione Granger™, Severus Snape™, Oliver Wood, Lucian Bole och Marcus Flint. Innehåller elevhemmet Gryffindors torn med öppningsbar lucka, elevhemmet Slytherins torn med eldtrollformelsfunktion, elevhemmet Ravenclaws torn med avtagbar megafondel, elevhemmet Hufflepuffs torn med poängtavla och en bas med 3 målstolpar och ringar, rörlig vaktarfunktion och dunkarknoppkanon. Plocka fram klonken, den gyllene kvicken, dunkarna och slagträet och gör dig redo att spela! Använd luckan på elevhemmet Gryffindors torn för att skicka ut en spelare på quidditchplanen. Kasta upp klonken i luften för att starta quidditchmatchen och skjut sedan ner spelare från kvastarna med dunkaren. Använd kvastens inbyggda kanon för att skjuta klonken genom en ring! Använd målstolpsfunktionen för att placera vaktaren framför ringarna. Hjälp Hermione att använda en trollformel mot professor Snape™ med eldfunktionen på elevhemmet Slytherins torn. Använd megafonen och heja på ditt lag från elevhemmet Ravenclaws torn. Håll koll på poängen med poängtavlan på elevhemmet Hufflepuffs torn. Tillbehör: kista, 2 trollstavar, 4 kvastar, klonken, den gyllene kvicken, slagträ, 2 dunkare, pokal, megafon och poängtavla. Varje torn är 18 cm högt, 4 cm brett och 4 cm djupt.

Item nr. 508 750 420

Aantal keer bekeken 4 867

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

LEGO Harry Potter 75956 "Quidditch Match" - från 2018, Oöppnad / förseglad!!

Prijs

SEK 1 298

Peklek

Lerum, Zweden

5.0

Peklek

Geverifieerd

Top verkoper

1 037 beoordelingen

Lees recensies