Beschrijving

Vertaald door

Virkat? Band i mörkbrunt och med en orange kant. Bredd 3 cm. Otroligt fint som avslut på en ärm eller liknande. En bit på 75 cm. Vikt 16 g

Kan skickas med frimärke för 20 kr (inkl emballage) men jag som säljare lämnar mitt ansvar för brevet i samma stund som det postas. Välj spårbart om du vill vara säker på att det ska komma fram.

Kika på mina andra auktioner för att samfrakta. Det finns vinyler för tygtryck, tyger och damkläder i speciell still eller mer vanliga åt bohohållet.

Obs! Jag skickar alltid med billigaste frakten! Det är inte ENDAST vikt postnord går efter, de billigaste paketen är väldigt små och jag har åkt på att betala extra frakt när jag valt ett för billigt fraktalternativ endast efter vikten, då paketet blivit för stort. Om du ändå tycker frakten jag valt känns dyr. Fråga mig gärna innan så kan jag kontrollmäta om det känns bättre. Men kontakta mig gärna INNAN du lämnar dåligt omdöme. Samt jag är endast privatperson och har småbarn, gör detta på min fritid. Så jag kanske inte alltid kan skicka ett paket samma dag eller dagen efter pga olika omständigheter. Jag skickar normalt inom 1-3 dagar och skickar självklart inget förrän det är betalt.

Så snälla kontakta mig gärna om du har frågor angående någon auktion eller undrar något om ditt köp!

Trevlig budgivning!

Item nr. 636 836 872

Aantal keer bekeken 18

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 6 jul 15:04

Virkat band 75 cm brun orange

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 25

Eindigt in

_Helle_

Västerås, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

462 beoordelingen

Lees recensies