Beschrijving

Vertaald door

Kopiera linken kolla på youtube https://youtu.be/Xds0xpe1zKg?feature=shared

Radiokassetten med CD var ett svar på den växande populariteten för CD-skivor på 90-talet
Det var en utveckling av den klassiska kassettradion som gjorde det möjligt för användare att spela både kassett- och CD-musik på en enda enhet. Det tappade popularitet med tillkomsten av digitala musikformat, men dess arv i populärkulturen och musikindustrin är fortfarande betydande.CD -radiokassetten , även känd som en CD-radiokassett, var en utveckling av den klassiska kassettradion som blev populär på 1980-talet. Denna enhet kombinerade funktionerna hos en kassettspelare och en CD-spelare , vilket gjorde det möjligt för användare att spela både kassett- och CD-musik. på en enda enhet.

CD-radiokassetten var ett svar på den växande populariteten för CD-skivor på 1990-talet. När konsumenterna antog CD:n som sitt föredragna musikformat, började elektroniktillverkare producera enheter som kunde spela båda musikformaten.

Kassettradion med CD var ett populärt val för dem som fortfarande hade en stor mängd musik på kassett, men som också ville lyssna på musik på CD. Denna enhet erbjöd också fördelen av att ha en enda enhet som kunde spela båda formaten, vilket var idealiskt för att spara utrymme och minska mängden ljudutrustning som behövs i hemmet.

Förutom kassett- och CD-uppspelningsfunktioner, inkluderade många CD-kassettradiomodeller även ytterligare funktioner, såsom AM/FM- radio , equalizer, fjärrkontroll och inspelningsfunktioner. Dessa ytterligare funktioner gjorde CD-kassettradion till ett attraktivt alternativ för musikälskare och de som letar efter en allt-i-ett-ljudenhet.

Item nr. 636 753 397

Aantal keer bekeken 31

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 30 jun 18:05

Radiokassetten med CD,90-talet

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 349

Eindigt in

Jetmirpa

Oskarshamn, Zweden

4.9

Jetmirpa

Geverifieerd

32 beoordelingen

Lees recensies