Beschrijving

Vertaald door

BLUE DIAMOND V2 NYPRIS med alla tillbehör 35-40k ca 8 inköpt 2008, extremt dyra guldpläterade kablar till högtalarna kostade säkert 5k+

AUDIO PRO BLUE DIAMOND V2 5.1 NYPRIS med alla tillbehör 35-40k+ OBS. Slitet LÄS
OBS. endast avhämtning!piooneer förstärkare Systemet är i halvdant skick och har använts en del tidigare år, stått nu orört i 5 år. Det inkluderar en stor tung subwoofer med inbyggt aktivt slutsteg, två massiva fronthögtalare med inbyggda aktiva slutsteg på vardera, en bakhögtalare (den andra är sönder och slängdes därför endast 1 bakhögtalare), och en centerhögtalare.

OBS. HAR ETT GLAPP I EN AV SUBBARNA CENTERTALARNA. ENA AKTIVA SUBEN I HÖGTALAREN GLAPPAR PÅ OCH AV. SAMT DEN LILLLA BAKHÖGTALAREN GLAPPAR EMELLANÅT, EN AV FRONTHÖGTALAREN HAR LÖS ORIGINAL SVART TRÄBIT SOM DE STÅR PÅ MEN STÅR BRA SÅ LÄNGE MAN INTE RÖR HÖGTALAREN MED KRAFT. Glappandet i ljudet är lösa kablar då det fixas om du rör på de när de är aktiva, utöver det är alla högtalar elementen cleana INGET är intryckt och INGA revor i själva högtalarelement.

BÄSTA LJUDET JAG NÅGONSIN PERSONLIGEN ÄGT I ETT 5.1 HÖGTALAR SYSTEM! 2st stora main högtalare båda med aktiva slutsteg och sidobasar, 1 st bakhögtalare, 1 st avlång centerhögtalare, 1 st mega bas med inbyggt aktivt slutsteg, alla högtalare AUDIO PRO BLUE DIAMOND V2, Piooneer förstärkare ingår.

OBS. Väldigt mycket repor och skavanker (hunden var på högtalarna extremt mycket som valp etc, de svarta skydden finns inte kvar. Jag hade aldrig de på de det ser mycket snyggare ut utan enligt mig).

OBS. SÄLJS ENDAST MOT AVHÄMTNING I HELSINGBORG.

--------------------------------------------

OBS. BUD ÄR BINDANDE! SE ALLA BILDER! För kvalité, skick och gör din egen bedömning innan du lägger bud! Vill ni ha fler bilder på myntet kan jag skicka det via email eller via tradera som spårbart brev till ombud.

OBS. För mer än 600+ st 100% positiva omdömen, sök efter profil "Coozy2" på Tradera, som är min mors/familjs Tradera Profil. Som jag/vi tidigare sålt mynt på ihop.

Item nr. 645 209 456

Aantal keer bekeken 150

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 22 sep 20:35

AUDIO PRO BLUE DIAMOND V2 5.1 NYPRIS med alla tillbehör 35-40k+ OBS. Slitet LÄS

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 1 500

Eindigt in

Coozy1

Helsingborg, Zweden

5.0

Coozy1

Geverifieerd

Top verkoper

243 beoordelingen

Lees recensies