Beschrijving

Vertaald door

Hej! Jag har slutat att resa så behöver den inte mer.
Anslut med Bluetooth, ta hem appen Enence och det är bara att använda.

Funktioner och detaljer
36 olika språk – Muama Enence översättarenhet är enkel att använda och kan omedelbart översätta ditt tal till 36 olika främmande språk, vilket förbättrar dina kommunikationsfärdigheter.
Bärbar - Denna röstöversättare, även känd som en ficktalare, är extremt lätt och lätt att bära. Den passar bekvämt i alla fickor, så att du har den till hands när du behöver den.
Lätt att använda – till skillnad från andra elektroniska översättare av främmande språk är Enence omedelbar tvåvägsöversättare lätt att använda. Anslut bara din telefon till wifi eller mobildata och ladda ner Enence-appen.
Flera användningsområden – oavsett om du är intresserad av att lära dig ett nytt språk, kräver en fickordbok, njuta av att resa eller göra affärer i andra länder, ger Enence realtid, exakt översättning.
Pålitlig produkt - Denna handhållna språköversättare är tillverkad med precision, vilket säkerställer att dina röstöversättningar är av högsta kvalitet. Vår produkt är testad, hållbar och pålitlig - garanterad. Laddkabel medföljer

Item nr. 636 281 852

Aantal keer bekeken 61

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 23 jun 11:48

Översättare MUAMA Enence

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 425

De veiling eindigde zonder biedingen

oand

Åmål, Zweden

Geverifieerd

74 beoordelingen