Beschrijving

Vertaald door

Upplev en tidlös ljudresa med denna fantastiska Sanyo C4R 4-band stereo tuner amplifier från 1980-talet! Denna ikoniska boombox kombinerar stil och funktionalitet med sitt klassiska 80-talsutseende, kraftfulla ljud och imponerande funktioner. Perfekt för samlare, retro-entusiaster eller alla som vill tillföra en autentisk vintage touch till sin inredning.

Boomboxen är utrustad med en 4-bands tuner (FM/MW/LW/SW) och en inbyggd kassettbandspelare, vilket gör den till en mångsidig ljudmaskin. Med sitt grafiska equalizersystem och dubbla högtalare får du en rik och fyllig ljudupplevelse som är svår att hitta i dagens moderna ljudsystem.

Skickligt byggd med material som klarar tidens tand, denna boombox passar lika bra som en funktionell inredningsdetalj i ett retroinspirerat vardagsrum, musikstudio eller till och med som en samlarpryl i en nostalgisamling.

Egenskaper:

4-band stereo tuner (FM, MW, LW, SW)
Grafisk equalizer för finjustering av ljudet
Kassettbandspelare med Dolby-system
Drivs både med el (AC 110/220V) och batteri (8 st D-batterier) – perfekt för musik på språng!
Klassisk retrodesign med bärhandtag
Denna Sanyo C4R är i mycket gott skick och fungerar perfekt, vilket gör den till ett fantastiskt tillägg för alla som uppskattar klassiska musiksystem.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 645 857 073

Aantal keer bekeken 41

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Vintage Sanyo C4R Boombox – Retro Ljudperfektion för Samlare och Musikälskare

Prijs

SEK 2 500

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

648 beoordelingen

Lees recensies