Beschrijving

Vertaald door

En bog om radioens historie med illustrationer.

Hvis du er interesseret i tidlig trådløs, og teknisk radio information, så er dette virkelig den, du skal have. Det er ikke en teknisk guide til trådløs reparation, men et solidt værk om historien og udviklingen af trådløse sæt lige fra de tidlige år, og giver en god indikation af priser og den skiftende stil og design af sæt. Billederne er geniale, det er langt bedre at gennemse denne bog end at google individuelle sæt, da du får et overblik over lignende tilbud fra forskellige producenter.
Mere end 50% af radioer i bogen er engelsk producerede.

"Radio! Radio"! er den definitive opslagsbog for de fleste vintage trådløse fans. Selvom den indeholder få kredsløbsdiagrammer og lidt detaljeret teknisk information om specifikke modtagere, er "RR" en autoritativ historie om udviklingen af radioapparatet, fra ventilens tidligste dage i 1920'erne til 1960'erne, hvor transistoren blev almindelig.

Kapitlerne er logisk arrangeret i årtier og beskriver, hvordan modtagerkredsløb udviklede sig, og hvordan nogle producenter blomstrede, mens andre gik konkurs. Det mest nyttige element i bogen er uden tvivl de monokrome billeder af flere hundrede radioapparater og indekssektionen.

Radio! Radio! sporer radioens udvikling fra det 19. århundrede frem til 1970'erne. Dens anvendelsesområde omfatter ikke militærradioer eller teknisk kredsløbsdesign - det omfatter udvikling af kredsløbsdesign

En bog med fascinerede teknisk information og specifikationer, ingen farvebilleder men en masse s/h billeder som viser mere end 600 radioer.

Bogen er en stor paperback, 244 sider, udgivet 244 sider,i super flot stand, mikroskopisk slitage til omslaget.
Bogen kan nem sendes til Sverige med billig Tradera fragt.

kan også afhentes i Hillerød Danmark som er 50 minutter fra Helsingborg og 60 minutter fra Malmo.

Vil appellere til alle interesserede i:
radio reparation, radio ventiler, bog om radio, bøger om radioer, bog om transistor, bog om kommunikation, radio modtager, marconi, bog om engelsk radio,

Item nr. 646 691 380

Aantal keer bekeken 32

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 2 nov 08:45

Radio! Radio! Bok radio, Bok radiohistoria, bog transistor, Bog radio

Prijs

SEK 434

Timstub

Hillerød, Denemarken

5.0

Timstub

Geverifieerd

15 beoordelingen

Lees recensies