Beschrijving

Vertaald door

Antonella Byxa Svart - Din Perfekta Partner för Varje Tillfälle!

Upptäck Antonella Byxa i svart, skapad för att ge kvinnor en perfekt balans mellan stil, komfort och funktionalitet. Dessa byxor är ett måste i varje garderob, med sin mångsidiga design och eleganta svarta färg.

Material: Tillverkad av ett högkvalitativt tyg med mycket stretch som erbjuder både komfort och hållbarhet. Det stretchiga materialet säkerställer en flexibel och bekväm passform som följer dina rörelser.

Design: Modern och chic design med hög midja som framhäver din figur och ger en elegant siluett. Perfekt för både formella och informella tillfällen.

Detaljer: Utrustad med praktiska sidofickor och en stilren knappstängning framtill för en sofistikerad look. Veckade detaljer framtill tillför en touch av elegans.

Användning: Idealisk för både arbetsdagen och kvällens aktiviteter. Kombinera med en snygg blus eller topp för en komplett outfit.

Antonella Byxa i svart är den ultimata byxan för dig som vill se bra ut och känna dig bekväm hela dagen. Med sin extra stretch ger de en smickrande passform utan att begränsa din rörelse, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

Item nr. 636 976 450

Aantal keer bekeken 26

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 1 jul 10:58

Antonella Byxa - NY storlek XL

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 99

Eindigt in

Coalandhoney

Vega, Zweden

Coalandhoney

Bedrijf

23 beoordelingen

Lees recensies